Unde se fac primele controale în legătură cu Balul Bobocilor

promovare eveniment

ISU Neamț, după consultări cu Prefectura Neamț și Inspectoratul Școlar, au stabilit un plan de control în locațiile  unde ar trebui să se organizeze balurile bobocilor.„Pentru că la balurile bobocilor se adună de obicei tot liceul, deci discutăm despre sute de persoane, prioritatea noastră numărul 1 este verificarea localurilor în care se vor ține aceste petreceri”, a declarat lt.col Mihai Mitrea, șeful Inspecției de prevenire din cadrul ISU Neamț. Prioritare sunt petrecerile care se vor ține în acest sfârșit de săptămână.

Primele controale vor avea loc la Club Central din PiatraNeamț, unde  elevii de la Colegiul Național  ”Calistrat Hogaș” vor își vor sărbători bobocii. Interesant este că evenimentul apare ca fiind organizat prin   Melany Styl SRL,  numărul de participanți anunțat fiind de 600, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Roman, unde vor veni 200 de persoane de la Colegiul Tehnic ”Petru Poni” , la sala de sport a Colegiului Tehnic ”Danubiana”, la Roznov, la societatea S.C. Hodor Trans Company, unde ar trebui să participe 90 de elevi de la Colegiul Ruiset Roznoveanu și, evident, în locurile în care trebuiau să se distreze cei de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

”Tot pentru mâine (5 noiembrie) avem în plan un control la clubul din Vânători unde, după cum am văzut în Mesagerul de Neamț, Colegiul Ștefan cel Mare a anunțat că organizează balul. Acel local funcționează într-un fost depozit și ar fi fost necesar, din punct de vedere legal, să ceară aviz de la noi din momentul schimbării destinației”, a declarat același lt.col Mihai Mitrea, șeful Inspecției de prevenire din cadrul ISU Neamț.

 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *