Felicitări, urări și pahare de șampanie la Primăria Târgu- Neamț

pietricica turism

Înlocuitor spumos de șampanie

La finalul ultimei ședințe din acest an a Consiliului Local Târgu – Neamț, aproape toată lumea a felicitat pe toată lumea. Chiar dacă unii au făcut-o printre dinți, urările au fost spuse și merită să fie consemnate.

Primarul Daniel Harpa a făcut un elogiu al muncii celor din Primărie, dar și al eforturilor de a atrage fonduri de tot felul: ” „Chiar, dacă mai suntem criticați, să știți că depunem o muncă grea, aici la primărie. Foștii colegi din USL știu că ne-am dorit un ștrand sau o piscină în orașul nostru. Am încercat să găsim un investitor și căutăm în continuare, dar pentru a respecta legea trebuia să scoatem parcul la licitație. Licitația este obligatorie. Chiar dacă nu a trecut proiectul, vom continua să sperăm. Primarul este ordonator de credite și dacă e ceva ilegal într-un proiect el răspunde. Vă amintesc că și acum fostul primar Arnăutu se află în proces cu firma AG SAN legat de același parc de la Cetate. Cu privire la proiectul Erasmus ,trebuie spus că singura noastră șansă sunt fondurile europene. Cu toate astea sunt mulțumit că în anul 2015 am reușit să atrag fonduri în orașul nostru de peste 400 miliarde lei vechi, începând cu bani de la Guvernul României, până la Consiliul Județean. Trebuie să vă mulțumesc și d-stră, chiar dacă 98% din proiecte sunt inițiate de mine , din care 95% din ele au fost aprobate de d-stră. Să fim cu toții sănătoși și să profităm de aceste sărbători. Sper ca în 2016 să ducem la bun sfârșit mandatul pe care cetățenii ni l-au acordat, iar din 2016 după luna iunie o să vedem ce mai facem. Sunt mândru de ceea ce am realizat pentru oraș și cetățeni. Multă sănătate la familii și copii”.

Viceprimarul Traian Humulescu: „Vreau să mulțumesc pentru modul cum am colaborat în 2015. Vă urez Sărbători Fericite și putere de muncă în anul care vine. Nu vreau să fim înțeleși greșit că noi cei de la PNL ne opunem la unele proiecte, doar așa, din orgoliu. Avem justificări când suntem împotriva unui proiect. Suntem de acord să dezvoltăm orașul, dar la Parc Cetate este nevoie de un proiect bine documentat. La fel și cu proiectul cu școlirea tinerilor unde dorim să investim în tineri ai orașului care sunt talentați și dornici să se afirme. Vă doresc multă sănătate”.

Gheorghe Trofin a ținut să amintească meritul administrației locale conduse de primarul Harpa de a dezvolta orașul: „Vedem cu toții că orașul s-a schimbat și sunt multe realizări și asta datorită eforturilor primarului Harpa și a domnului viceprimar Humulescu, dar și a întregii conduceri a primăriei”.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor celor de față, tuturor târgnemțenilor, multă sănătate și un sincer la Mulți Ani. Vreau să urez La Mulți Ani presei, care este alături de noi tot timpul, dar ne și critică, atunci când greșim” a spus Maria Vrînceanu de la PNL.

Aleșii locali nu s-au despărțit până nu au ciocnit un pahar de șampanie și după ce și-au luat cadorile oferite de edil.

C.T. STURZU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.