Emilia Arcan, noul președinte al CJ Neamț * Daniel Vasiliu – vicepreședinte

pietricica turism

emilia-arcan1Emilia Arcan (PSD) a fost aleasă, astăzi, 21 ianuarie, președinte al Consiliului Județean Neamț. În ședința de îndată a CJ Neamț, provocată de demiterea fostului președinte Constantin Iacoban, la jumătatea acestei săptămâni, Emilia Arcan a fost aleasă cu 20 de voturi pentru. Pentru aceeași funcție a candidat și Cristian Tapalagă (PNL).

Pentru una dintre funcțiile de vicepreședinte, ocupată până acum câteva zile chiar de Emilia Arcan, a candidat și a fost ales, cu 21 de voturi pentru, consilierul județean UNPR, Daniel Vasiliu. Perdant și în acest caz a fost tot liberalul Tapalagă.

Celălalt scaun de vicepreședinte rămâne momentan în posesia lui Dan Manoliu (PSD), deși, după cum se cunoaște, și acesta a avut un necaz la volan.

Ar mai fi de remarcat că Emilia Arcan este prima femeie care obține o asemenea funcție în România și că posturile de conducere de la nivelul Consiliului Județean Neamț, trei la număr, au avut o istorie extrem de frământată în mandatul 2012 – 2016. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.