Tăriceanu l-a lansat pe Drăgușanu spre Primăria Piatra Neamț

alde neamt 01Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, co-președinții ALDE, au venit astăzi, 21 ianuarie, la Piatra Neamț, pentru a anunța candidatul pentru Primăria Piatra Neamț, localitate căreia îi acordă o importanță deosebită, din câte se pare. Fără a constitui o surpriză, candidatul anunțat este deputatul Cătălin Drăgușanu, fost contracandidat de succes al lui Gheorghe Ștefan la alegerile din 2012. La întâlnirea de la CJ Neamț au mai fost prezenți vicepreședintele Senatului, Vasile Nistor, cei doi co-președinți ai organizației ALDE Neamț, Cătălin Drăgușanu și Ioan Asaftei și noul membru, fost președinte al CJ Neamț, Constantin Iacoban.

Declarații ale celor prezenți:

„Doresc să vă anunț că domnul Cătălin Drăgușanu este candidatul ALDE pentru Primăria Piatra Neamț. avem nevoie de o administrație locală mai curajoasă și, așa cum chiar domnul Drăgușanu a spus, important este să venim cu soluții pentru a repara greșelile celor din trecut, nu să căutăm să acuzăm vinovații de până acum” – Călin Popescu Tăriceanu.

alde neamt 02„Le mulțumesc celor de la centru că și-au început vizitele în teritoriu cu cea de la Neamț. În 2012 am luptat pentru schimbare. Nu mai vrem promisiuni, ci lucruri concrete. Programul meu, la care încă se lucrează, se va axa pe servicii mai bune în administrația publică, o calitate a vieții îmbunătățită, și aici mă refer atât la sănătate, cât și la educație. Trebuie de acum să ne facem o echipă puternică” – Cătălin Drăgușanu.

„Mi-e atât de drag că am venit în această echipă! Avem nevoie de drumuri bune. Avem nevoie de un drum Piatra Neamț-Bacău, de un drum de calitate Bicaz-Cheile Bicazului ca să ajungă și cei din Budapesta să ne vadă mănăstirile. Avem nevoie de un centru de afaceri. Județul Neamț este cel mai ignorat județ de pe hartă” – Constantin Iacoban.

Andreea AMARIEI

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.