Plenara Întâia la Comitetul Județean de Partid în epoca Emilia Arcan

cj neamtMotto: Dan Vasile Constantin – ”Lucrurile au intrat într-o altă dinamică de când doamna Arcan este președintele Consiliului Județean

”Nu este admis!”; ”Este inadmisibil!”; ”Voi lua măsuri drastice!”; ”Nu voi permite acest lucru!”; ””Mă voi apleca foarte mult asupra acestui aspect!”; ”Nici vorbă!”; ”Nu pot să admit asta!”; ”Vom schimba tot!”; ”Vă demonstrez că ce nu am făcut în 3 ani o să facem în ultimele 6 luni de mandat!”; ”Intrăm cu embargo!”; ”Intrăm cu boldozerul!”; ”Voi merge și pe șantier, voi merge și la spital, și la instituțiile de cultură! Veți vedea că mă voi dezbrăca de haina elegantă și o să scot la vedere tot ce am vrut să spun și m-au baricadat să nu spun!”

Aceste cuvinte aparțin Emiliei Arcan, cu voia și votul consilierilor județeni aleasă președinte al CJ Neamț. Ele au fost rostite cu prilejul a ceea ce trebuia să fie o conferință de presă cu presă pe teme administrative, dar, din păcate pentru unii din presă, au fost doar dialoguri ale doamnei președinte cu interlocutori aleși pe măsură. Dincolo de acest aspect, pentru cealaltă parte a presei, care n-a încăput în discuții, a devenit evident că Emilia Arcan și-a văzut visul cu ochii: este președinte de CJ și începe să se comporte ca atare. Numai că, nota redacției noastre, în acest context CJ nu înseamnă Consiliu Județean, ci mai degrabă Comitet Județean sau, cum i se spunea odată, județeana de partid.

Valentin BĂLĂNESCU

 

5 COMENTARII

  1. Lamentabil ! De necrezut asa un nivel pt o persoana care ocupa asa un post ! Dar, trecand peste aceste aspecte, ne intrebam de ce nu a ”reactionat” dna Arcan in toti acesti ani la atatea probleme cate sunt in jud. Neamt ? Pt ca sa nu-si piarda fotoliul ! pt asemenea persoane este mai important interesul personal decat al celora care i-au votat!Scutiti-ne d-nelor si d-lor, mai plecati acasa ca v-ati realizat toate interesele personale, puteti trai bine merci destul timp dupa atata ” munca ”. Si , apropo, d na Arcan, ca tot ati pomenit de eleganta – de ce cred d nele din politica si din alte sectoare de activitate ca este necesar sa etaleze atata lux si eleganta intr-o tara acoperita de saracie, abuz, nedreptate, mizerie , in care f multi oameni nu au mancare, medicamente, lemne , bani [ care au disparut subit dupa atatea guvernari de succes ]? Credeti ca intereseaza pe cineva luxul si eleganta voastra ? Nu, revolta pe toti si creeaza un sentiment de dispret, pe care il meritati din plin ! Nu este cazul sa aveti un sentiment de liniste si impacare ca ati rostit niste cuvinte pe care nu le ia nimeni in seama ACUM ! INUTIL !

  2. De unde atât interes pentru spital in acest moment. Consilierii județeni știu ca se apropie alegerile si au nevoie de o vaca de muls. Care este interesul unor așa ziși oameni de bine din CJ ca la spital sa fie conducători de carton, pentru a le face jocul. Presa (…) știe deja cine trebuie sa fie numit in fiecare post vizat de conducerea Comitetului Județean . Dl (…) știe mai multe, ca doar este omul de casa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.