Primăria, Dragoș Chitic și zăpada

Cu ocazia primei zăpezi serioase de anul acesta, primarul Dragoș Chitic a transmis un comunicat, în care arată ce l-a nemulțumit în activitatea celor care au acționat pentru deszăpezirea orașului.

iarna chitic (2)Chiar dacă, la ora sosirii comunicatului, străzile erau circulabile, el a arătat că ”Sunt nemulțumit de modul în care s-a intervenit pentru deszăpezirea orașului pe parcursul nopții de miercuri spre joi, utilajele au fost prezente pe teren începând cu ora 1 noaptea, când a început să ningă, dar nu s-au concentrat suficient pe îndepărtarea zăpezii intervenind doar cu material antiderapant. Am vrut să văd cu ochii mei starea străzilor și modul cum acționează utilajele în oraș, având în vedere avertizarea de cod galben de ninsori pentru intervalul 7 ianuarie ora 12 – 8 ianuarie ora 6.iarna chitic (1)

Am convocat, în regim de urgență, factorii responsabili pentru deszăpezirea orașului și am stabilit împreună măsuri aplicate în regim de urgență pe parcursul zilei de joi și nopții de joi spre vineri. Toată lumea trebuie să își facă treaba cu responsabilitate, altfel voi recurge la sancțiuni drastice. Conform prognozei meteo dificultatea apare până vineri la prânz când sunt anunțate temperaturi pozitive.

Pietrenii care constată probleme legate de deszăpezire pot apela numărul de telefon al dispeceratului de iarnă, non-stop : 0748 213 100.”

În privința activității concrete pentru perioada următoare, ni se spune că ”Poliția Locală va avertiza proprietarii de imobile, agenții economici și personele fizice să respecte prevederea legală de a îndepărta zăpada și gheață de pe trotuarele din fața clădirilor. Societatea Urban se va ocupa de îndepărtarea zăpezii și curățarea căilor de circulație din zona piețelor, Locativ Serv va interveni în zona Mall Forum Center și Sala Polivalentă. Societatea care are concesionat contractul de administrare a parcărilor cu plată va interveni pentru îndepărtarea zăpezii din zona parcărilor”.

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.