Prefectul Angheluță: în acest moment, apa este potabilă în Piatra Neamț

vlad-angheluta-prefectPrefectul de Neamț, Vlad Angheluță, explică problema apei de la Bâtca Doamnei: „Astăzi, la ora 11.00, a avut loc o întâlnire la care au participat cei de la Serviciul de Gospodărire a Apelor Neamț, Apa Serv, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Hidroelectrica, Garda de Mediu și subprefectul județului Neamț. S-a discutat situația ivită în urma sesizării celor de la Apa Serv, cu privire la o bacterie, și s-a dispus oprirea urgentă a sursei de captare de la Bâtca Doamnei și trecerea pe sursa de la Vaduri. Au fost echipele în teren, s-au luat probe, s-a intervenit la sorbul de la captarea Bâtca Doamnei, pentru curățare, și, în regim de urgență, s-au luat probe din mai multe locuri pentru a verifica starea apei”, a declarat prefectul de Neamț, Vlad Angheluță.

Prefectul a declarat că, în acest moment, toată apa aflată în rețelele Apa Serv este potabilă și se așteaptă rezultatele analizelor pentru Bâtca Doamnei.

2 comments

 • Elena

  februarie 2, 2016 at 7:49 pm

  Va întreb ca parinte, daca ati avea un copil cu transplant de RINICHI care ia imuno supresoare, tratament pt. LUPUS SISTEMIC… si din 11 noiembrie dupa ce am venit de la control DE la CLINICA CLUJ unde totul a esit bine… La doua zile dupa a început o diaree… cu analize la IASI au spus prima data ca e sarmonela, dupa tratamente costisitoare… nu mai stim ce sa facem! Acum o întreaba de unde bea apa? Casa e în zona Darmanesti 1 decembrie 1918. Dvs. ce parere aveti???

  Răspuns

 • AntiProști

  februarie 3, 2016 at 10:45 am

  E ca la evenimentele din decembrie 1989, cu “apa otrăvită”! Alte intoxicări, nu aveți de debitat? O gripă aviară, o ah1c1, ceva…?
  La naiba! Fiți mai creativi, tovarăși!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *