Primarii și președinții pleacă, Vișan rămâne

emilia arcan presedinteEchipa de consilieri personali ai președintelui Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, s-a întregit în această săptămână. Și rămâne în aceeași structură ca înainte de demiterea lui Constantin Iacoban.

Adriana Bâzgan, Dumitru Crăescu, Valeriu Andrița și Irina Mahu Moisii erau cei care depuseseră cerere de a face parte în continuare din cabinetul președintelui încă de la finalul lunii ianuarie. „Sunt oameni buni, care activează în diferite domenii. Am considerat că un președinte de Consiliu Județean are nevoie de consiliere în respectivele domenii și de aceea i-am ales pe dumnealor”, a spus Constantin Iacoban, fostul președinte al legislativului nemțean.

Vasile Vișan, readus în echipă chiar de Emilia Arcan

Singurul care nu-și manifestase încă interesul în acest sens era Vasile Vișan, consilierul pe probleme juridice al fostului președinte de CJ, Constantin Iacoban, nume cunoscut mai mult pentru pietreni din perioada în care era secretarul Primăriei Piatra Neamț, sub mandatele lui Rotaru și Ștefan.

Începând din 02 februarie, a revenit și dânsul pe funcție la cabinetul personal al președintelui, astfel încât echipa e completă. „Pe domnul Vișan l-am întâlnit ieri în instituție și eu i-am propus să revină în cabinetul de consilieri. Nu am avut nici un motiv să schimb echipa pentru că au demonstrat în mandatul domnului Iacoban că sunt profesioniști și își fac treaba. Eu mi-am stabilit prioritățile și dumnealor și-au primit deja sarcinile, astfel încât să putem să ne atingem obiectivele. Ca orice început, e greu, dar ne vom descurca”, a declarat Emilia Arcan, președinta CJ Neamț.

Revenind la domnul Vasile Vișan, putem conchide că primarii pleacă, de bunăvoie sau de nevoie, președinții de județ la fel, dar Vișan rămâne, chiar pensionat fiind.

Andreea AMARIEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.