Bârfe de spital

papagali-660x375Ca peste tot unde s-au schimbat șefii și există dorința altora de a ocupa posturile, circulă o grămadă de bârfe, care mai de care mai interesante.

Prima, că mâine, 31 martie, se va propune organizarea concursului pentru postul de manager în regim de mare urgență, pentru ca nu cumva să îi prindă data de 5 aprilie cu hârtiile nefăcute, că nu se știe dacă le mai semnează președintele Consiliului Județean de atunci. Postul fiind luat în calcul și ca o variantă de rezervă pentru niscaiva posibili incompatibili.

A doua, că toată tevatura a fost făcută  pentru un băiat bun, bine înșurubat în tot felul de organizații și organisme, care a demonstrat imposibilul la un examen de specialitate, în care trebuia să-și dovedească și să-și perfecționeze capacitățile personale: a dat examenul fără să-și folosească mâinile,( care erau în ghips), lucru esențial în meseria sa, unde se lucrează cu metode invazive. Colegii și prietenii se întreabă ce metodă a folosit, sau mai bine zis cu ce anume a înlocuit mâinile?  De urmărit.

A treia, că în ciuda tuturor discuțiilor de culise, ar fi tot mai posibil ca acțiunea deschisă în justiție pentru anularea ordinului de revocare din funcție, depusă de doctorul Lazăr, să strice jocurile și să dea peste cap pronosticurile tuturor celor care se pregăteau să năvălească la mici lucrări bine plătite. Mai ales că acuzele cu acreditarea au fost anihilate după ce aceasta a sosit.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *