Băsescu la Piatra Neamț: Suntem singurul partid care și-a asumat unirea României cu Republica Moldova

20160325_170416 (640x360)Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost prezent vineri, 25 martie, la lansarea candidaților Partidului Mișcarea Populară în județul Neamț. Evenimentul a avut loc la cinematograful Dacia Panoramic.

După ce a citit opt articole din Constituția României, după cum singur a spus, fostul președinte a ținut să le spună candidaților că programul lor de guvernare locală trebuie să se bazeze pe cartea de căpătâi a țării, iar programul partidului are un obiectiv național – „Suntem singurul partid care, prin programul politic și-a asumat unirea României cu Republica Moldova. Nu se face mâine, nu se face pocnind din degete, ci cu răbdare. Când nimeni nu are un obiectiv, nici nu se poate întâmpla”, a spus Traian Băsescu.

Acesta a adăugat: „Eu sunt convins că nemțenii au ajuns în situația în care, privind la PSD și PNL, deci la USL, nu pot decât să spună că a venit timpul ca aceste partide să plece la pensie. Nu e rău să pleci la pensie, pentru că, de multe ori te poți gândi că n-o să mai ai DNA pe cap, nu mai ai alte treburi zilnice și n-o să mai trebuiască să se justifice de ce n-au putut. E timpul ca aceste partide să lase locul unor partide noi, cum e Partidul Mișcarea Populară, un partid pe care am vrut , atunci când m-am gândit la creare, să fie o ofertă nouă pentru români. Eu nu spun că partidele de tranziție nu și-au făcut datoria. Și-au făcut datoria – țara e în NATO și în UE (…) dar, în mod categoric, pentru a se merge mai departe, românii au nevoie de un partid în care să aibă încredere”.

 

Andreea AMARIEI

reclama psd

6 COMENTARII

  1. In pusca mea, pana acu’ cativa ani eram ” sa traiti bine” acum ca traim bine “hai cu unirea” . Ce papagal chior, din cauza lui ne-am pricopsit cu USL pe cap!

  2. ..Pe baza acestui slogan Miscrea Populara va fi votata de cei cu cetatenie moldoveneasca si va trece 8-10%.Cam asa vad eu strategia de a atrage voturile de peste Prut si nu numai..NU e rau ca s-a gandit la acest bazin electoral…care se poate exploata.Marketing politic facut de isteti!Serios ca sunt de apreciat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.