Finul lui Pintilie și prietenul lui Arnăutu, candidat la Primăria Târgu Neamț

DSCN2345Rămașă fără candidat pentru postul de primar, după retragerea lui Constantin Boroianu, conducerea Mișcării Populare Neamț s-a reorientat rapid spre o altă persoană cunoscută și cu relații în oraș.

Noul candidat, pe lângă activitatea sa administrativă cunoscută la Centrul de Întreținere Urbană, societate subordonată primăriei, are și avantajul că este finul consilierului județean Mircea Pintilie și un bun prieten al lui Decebal Arnăutu, fostul primar al orașului. Este vorba despre Adrian Mironeasa, fost maistru energetician la Electrica Moldova și E-On, de unde a și ieșit la pensie. A fost director la SC ECO Târgu Neamț și acum la Centrul pentru Întreținere Urbană.

06 dulama site Laurențiu Dulamă președintele Mișcării Populare Neamț a declarat: „Domnul deputat Ștefan Burlacu răspunde de zona Târgu-Neamț. Mâine vom avea o ședință la Piatra-Neamț și va fi anunțat candidatul oficial la Primăria Târgu-Neamț din partea Mișcări Populare în persoana domnului Adrian Mironeasa. Am înțeles că este un om cu notorietate în Târgu-Neamț și cu o bogată experiență administrativă. Vom avea și un președinte interimar al organizației Târgu-Neamț în persoana domnului inginer Tiberiu Ioniță, un tânăr bine pregătit profesional”.

stefan burlacu (3)Deputatul Ștefan Burlacu pare este mulțumit că în organizația din Târgu-Neamț sunt mulți tineri dornici să se afirme și să pună umărul la dezvoltarea orașului: „Am găsit un candidat bun la Târgu-Neamț, în persoana domnului Mironeasa, ce deține o bogată experiență administrativă. De asemenea, în jurul candidatului nostru la primărie s-au adunat mulți tineri cu studii superioare, care deja au realizări în viață și care doresc să vină în fața târgnemțenilor cu o altă abordare administrativă și politică pentru comunitate. Sunt surprins plăcut că, din ce în ce mai mulți tineri vor să vină la noi în partid. Chiar dacă am preluat de puțin timp responsabilitatea de a răspunde de zona Târgu-Neamț, în întâlnirile mele periodice cu cetățenii din zonă observ mesaje de susținere pentru MP și din ce în ce mai mulți tienri vor să facă parte din echipa noastră pentru a face o schimbare în clasa politică actuală. De altfel și la nivel național există un trend de reformare a actualei clase politice”.

C.T. STURZU

 

8 comments

 • Nasu'

  martie 10, 2016 at 4:37 pm

  Adrian chiar merita sa candideze! La cati fini are, cat bine a facut si la cati oameni a ajutat, are multe voturi asigurate!
  Asta daca legea bunului simt functioneaza. Ca pana la urma, in cabina fiecare e singur cu ego-ul sau si face cum crede de cuviinta!
  Admir curajul lui Adrian pentru decizia asumata si transmit felicitari pe aceasta cale! Multa bafta!
  P.S. – Adrian, te vei descurca, esti obisnuit cu cainii comunitari! 😉

  Răspuns

 • tibi

  martie 11, 2016 at 1:04 pm

  Politica este pentru cei ce au curaj sa se implice.Daca stai deoparte sigur nu vei castiga nimic.Felicitari Adrian Mironeasa!

  Răspuns

 • popescu

  martie 11, 2016 at 3:47 pm

  Buna gluma !!! Am vrea noi sa avem un primar asa descurcaret,pe picioarele lui,nu cele de lut pe care le are actualul Primar.Daca ar fi adevarat,atunci ar lua 5-600 de voturi de la PSD,ar scoate cel putin doi consilieri locali,ar fi bine pentru PNL.Parerea mea este ca aceasta intoxicare nici macar nu poate fi atribuita unui om de calibrul d-lui Adrian Mironeasa.Hai sa fim seriosi!!!

  Răspuns

 • Herman Alina

  martie 12, 2016 at 4:03 pm

  Sunt din Constanta, nu am cunoscut in viata mea un am cu suflet mai mare (dezinteresat)petru oameni decat omul Adrian Mironeasa. Oameni din Tg. Neamt stiu ce vor. Multa incredere domnule!!!

  Răspuns

 • Butnariu AnaMaria

  martie 13, 2016 at 7:10 pm

  Mironeasa e candidatul cetățenilor . Multă bafta ! Într-adevăr oamenii stiu ce vor si suntem cam sătui de aceleași fete care parca au prins rădăcini pe scaunele primăriei. Ne trebuie o echipa noua ! Mult noroc domnule Mironeasa . Târg nemțenii va sprijină echipa!

  Răspuns

 • adrian

  martie 13, 2016 at 10:22 pm

  Un om care ramane in memoria oamenilor pentru lucrurile bune facute in oras, merita sa fie primar. Succes.

  Răspuns

 • Un cetățean

  martie 13, 2016 at 11:08 pm

  Voi alege NUMAI oameni tineri , fara trecut politic ! Punct …bafta multă si multă sanatate !

  Răspuns

 • Liviu

  martie 13, 2016 at 11:29 pm

  Speram sa fie o mare schimbare în Târgu Neamț cu un așa primar și cu oameni tineri în consiliu local.vrem oameni noi,vrem tineri la putere.ajunge cât au condus orașul ăsta moși. ..hai sa lăsăm tineretul sa facă ceva.succes dl.mironeasa!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *