Niculina Dobrilă, noul prefect de Neamț

cj exterior 01Noul prefect de Neamț este Niculina Dobrilă, inspector guvernamental, care a fost secretar general al Prefecturii, în perioada 2001-2005, an când a ajuns subprefect, după ce s-a decis să fie câte doi subprefecți în județe. Activitatea doamnei Dobrilă în Instituția Prefectului județului Neamț începe însă în anul 1993, potrivit CV-ului său.

Pentru cei care lucrează în Consiliul Județean, numele Dobrilă nu este unul necunoscut, soțul doamnei Dobrilă fiind angajat de mulți ani, lucrând în subordinea directă a lui Doru Conachi.

Niculina Dobrilă este născută în 1966, și se poate lăuda cu o pregătire profesională stufoasă:

2006 – Institutul National de Administratie – Bucuresti – Participare la conferinta de formare specializata “Le role des prefets et des sous-prefets dans la nouvelle administration regionale roumaine”
2006 – Ministerul Administratiei si Internelor si R.O.I. International – Absolventa a cursului introductiv de formare profesionala adresat prefectilor si subprefectilor – “Instrumente structurale în România 2007 – 2013”
2005 – Institutul National de Administratie – Absolventa a Programului de perfectionare – “Managementul administratiei publice”
2005 – M.A.I. Centrul National de Pregatire pentru Managementul Situatiilor de Urgenta – Absolventa a cursului de pregatire în domeniul managementului situatiilor de urgenta
2004 – Academia de Studii Economice Bucuresti – Absolventa a studiilor postuniversitare de specializare – Managementul institutiilor publice
2002 – Institutul National de Administratie – Absolventa a Programului de perfectionare – “Managementul administratia publica”
1993 – Facultatea de Drept – Universitatea “Al. I. Cuza” din Iasi – Licentiat în profilul juridic – specializarea drept.

(V.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.