Primele vești bune: Pietrenii vor avea apă la robinete după ora 16.00, dacă nu intervin alte avarii

pietricica turism

dughirVineri, după ora 16.00, coșmarul apei din Piatra Neamț s-ar putea încheia, asta dacă, în momentul în care va începe furnizarea și oamenii vor deschide robinetele simultan, nu vor ceda alte conducte, ducând la alte avarii.

Directorul Apa Serv, Cătălin Dughir, a anunțat, la ora 15.35, că acum se fac ultimele lucrări la etanșarea conductei: „Terminăm etanșarea, după care vom face manevre să dăm drumul la apă. În oraș, va începe să curgă diferit la robinete, în funcție de zona de consum și de etajul la care locuiește fiecare. Cei care stau mai aproape de sursă vor avea apă mai repede decât ceilalți”.

Dacă v-ați întrebat de ce unele zone din oraș au avut apă în această perioadă și altele nu, răspunsul l-am primit astăzi – avaria s-a produs la una dintre cele două conducte care pornesc din magistrală. Astfel, cei care erau cuplați la conducta întreagă au avut apă, ceilalți nu.

 

Andreea AMARIEI

 

 

9 COMENTARII

 1. Nu mai mințiți populația că după ora 16 avem apă, este ora 17 si situația este la fel, fără apă, fără căldură, cu mirosuri nu prea plăcute de la baie,etc.

 2. Acest raspuns intra in categoria “minciuni de politete” sau “desteptul promite si prostul targe nadejde”.
  Vom trai si vom vedea, cand pe unde-o mai pusca!

 3. Oamenii au lucrat pentru remedierea avariei, se pare ca au luat decizii bune.
  Cata vreme sursa de la Batca e inchisa , probabil vor mai fi avarii.De ce ati murdarit apa? De ce aruncati gunoaie peste tot?Apoi va plangeti ca nu mai aveti apa.Prin oras sunt numai chistoace si cacati de caini. Va meritati soarta, cand ati avut apa curata, nu ati stiut s-o pretuiti.

 4. Aiurica, propun sa-ti iei acasa specialistii de la ApaServ si sa le dai…ce vrei tu! Cum poti sa spui ca au luat decizii bune cand peste 35 000 de locuitori nu au apa inca!?
  Dughire, tu esti mah? Sau e consilierul tau, Stejarel…ati inceput sa postati pe net?

 5. Daca nu ati fi murdarit apele, voi, oamenii de rand, nu ar fi aparut problema.Captarea de la Vaduri e o solutie alternativa. Ziceti merci ca aveti apa din cand in cand… Nu mai murdariti mediul, vreau sa traiesc intr-o lume curata.Ma adresez nesimtitilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.