Trei prefecți pentru neliniștea președintelui Emilia Arcan

angheluta lazarUn fost prefect, adică avocatul George Lazăr, trimite o scrisoare actualului prefect Niculina Dobrilă, în care-l pârăște, din punct de vedere administrativ, pe fostul prefect Vlad Ioan Angheluță, pe motive de prea multă dragoste față de PSD și implict, față de președintele Emilia Arcan. Din punct de vedere avocățesc și strict administrativ, demersul este impecabil. Vlad Angheluță știa de decizia de incompatibilitate a doamnei Emilia Arcan (administrator la o firmă pe modelul Dan Vasile Constantin) și nu a acționat așa cum a făcut-o George Lazăr pe vremea când era prefect cu un alt incompatibil, anume dl. Vasiloiu. Adică nu a demis-o din funcție.

George Lazăr găsește un motiv să-i ridice și o minge pentru vole-ul actualei ocupante a scaunului de prefect, care ar trebui, dacă citește bloguri sau site-uri locale, să dea un răspuns celor spuse de fostul prefect. Numai că, în cazul în care preia mingea și dă o soluție în sensul celei sugerate de Lazăr, va fi acuzată că a venit ca să ajute PNL-ul. Dacă se va face că nu a văzut nici o minge, va fi greu să se apere de acuzațiile că tot PSD-ul a sprijinit-o și că, de fapt, l-a înlocuit pe Angheluță, care nu mai voia să răspundă la comenzile politice de la partid. Din aceste dileme pare greu de ieșit.

Mesagerul de Neamț nu va publica această scrisoare, deoarece alții au ieșit cu ea înainte și, la fel cum fac toți colegii noștri în cazuri similare, nu publică nici o știre apărută în altă parte fără să citeze, ne vom mulțumi să indicăm sursa. Mai ales că mâine este 8 Martie și toate doamnele trebuie sărbătorite.

V.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *