Victorie: scade numărul de agamani de la Apa Serv și Troleibuzul!

pietricica turism

Consiliul-judetean-NeamtInițiativa Mesagerului de Neamț, pentru reducerea numărului de agamani de la companiile Apa Serv SA și Troleibuzul SA, se pare că i-a îngrijorat suficient de mult pe politicienii nemțeni, în special pe cei de la PSD.

În acest moment, are loc ședința ordinară a Consiliului Județean Neamț, unde ca punct suplimentar a apărut inițiativa doamnei Emilia Arcan de reducere a numărului de reprezentanți ai consiliului județean, de la 11 la 5! Adică exact cum ceream în petiția lansată către locuitorii județului Neamț. Dan Vasile Constantin a propus chiar ca la Apa Serv SA să fie doar 3 consilieri în AGA, că asta este hotărârea partidului. Cristian Tapalagă, liderul grupului PNL este pentru prima dată de acord cu DVC, dar vrea să fie în AGA un consilier PSD, unul PNL și unul de la celelalte partide.

Trebuie să recunoaștem, chiar dacă nu avem încă rezultatul votului, că este o victorie a tuturor celor care ne-au sprijinit și este un semn că mai sunt încă speranțe.

Neculai Pușcașu a anunțat că a demisionat deja din AGA, a demisionat și Vasile Murariu, împreună Vasile Nica, Bogdan Onu.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.