Zilele de 1 și 8 Martie, cam costisitoare pentru bugetul local

Pentru ca restul pietrenilor să nu fie supărați că doar pensionarii se vor bucura de festivități de 8 Martie, în valoare de 30.000 de lei din bugetul local, municipalitatea s-a gândit și la cadorisirea mai tinerelor doamne din urbe.

Doamnele din Piatra Neamț care au trecut marți, 1 martie, prin centrul orașului, s-au bucurat de întâlnirea cu primarul, care le-a făcut o surpriză simbolică, oferindu-le câte o floare și o felicitare. Gest lăudabil și de admirat, mai ales de reprezentantele sexului frumos din municipiu, că nu s-a mai gândit nimeni la datoriile orașului sau la faptul că felicitările sunt, de fapt, parte din contribuția fiecăruia la bugetul local. Singurii care s-ar fi putut umple de invidie sau de ciudă ar fi domnii care, din diverse motive financiare sau de memorie, au ratat floarea de Mărțișor pentru partenerele lor. chitic si florile (640x425)Dacă ar fi știut de intenția primarului, poate ar fi fost inspirați să le direcționeze pe doamnele lor în zona cu pricina, ca să spele cumva obrazul, spunându-le că au contribuit și ei la cadourile oferite de primar.

Pe 25 februarie, în ședință extraordinară, consilierii locali au votat, printre altele, proiectul privind alocarea unor sume de bani de la bugetul local, din capitolul „Cultură, recreere și religie”, pentru diverse activități, la solicitarea Biroului de Comunicare și Management Integrat. Printre solicitări se află și cea privind „Oferirea a 2.000 de seturi conținând flori și felicitări pentru doamne și domnișoare cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie”. Pentru cele 2.000 de seturi au fost ceruți și aprobați nu mai puțin de 15.000 de lei.

Andreea AMARIEI

Foto: facebook primarul Dragoș Chitic

reclama psd

2 COMENTARII

  1. Mai bine amenaja niste spatii verzi cu banii.Pura risipa.Nu mai zic de organizatiile de pensionari , ce-i cu atatea pomeni? Ce fac pensionarii pentru comunitate?

  2. Ce nu fac baietii pentru campania electorala? Smecherii de doi bani – daca tot vor dea bine ar trebui sa o faca pe bani proprii, ori chiar de la partid – ca tot ii umplu punga din matrapazlacuri administrative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.