Consiliul local Piatra Neamț a rămas fără Aurelia Simionică și Silvia Baidan

chitic simionica 2PSD Neamț a anunțat, pe 12 aprilie, Prefectura județului Neamț că retrage sprijinul politic pentru două fost membre, Aurelia Simionică și Silvia Baidan, ca urmare a faptului că acestea au demisionat din partid. Cele două erau consilieri în Consiliul Local Piatra Neamț

Trei zile mai târziu, pe 15 aprilie, prefectul de Neamț, Niculina Dobrilă, a emis două ordine privind încetarea de drept a unui mandat de consilier local: ordinul nr. 146 pentru Aurelia Simionică și nr. 147 pentru Silvia Baidan.

Cele două documente pot fi atacate în Contencios Administrativ în termen de 10 zile de la comunicare, însă, după cum anunțase Aurelia Simionică, cel puțin, părăsirea Consiliului Local nu era o problemă pentru dumneai, mai ales că acum este candidata UNPR pentru Primăria Piatra Neamț.

Pe 21 aprilie are loc ședința ordinară de Consiliu Local. Dacă cele două persoane nu intenționează să atace ordinele de încetare a mandatului, consilierii vor lua act de demisiile lor, locurile vor fi declarate vacante, iar PSD ar trebui să comunice următorul supleant de pe listă, dacă acesta mai este membru de partid.

Toți supleanții de pe lista PSD, în ordinea în care ar trebuie să ocupe locurile de consilieri locali, sunt: Olga Nistor, Mihai Robert Iftode, Mihai Oancea, Valerica Croitoru, Carmen Elena Nastasă, Mihaela Budacă, Mihaela Alupulesei, Cristian Mihalcea și Dumitru Anton.

 

Andreea AMARIEI

One comment

 • Gheorghe OCNEANU

  aprilie 20, 2016 at 9:11 pm

  Doamne, TU crezi ca este vreun pacat?

  Cred ca unii politicieni din ziua de azi ne cred ca suntem tampiti.

  Doamna,daca era atat de valoroasa, se putea impune in PSD.. E drept ca si PSD-ul local, de la alesi locali la parlamentari sunt niste fripturisti. E drept aceasta calitate(?????)de fripturist se poate aplica si candidatilor ALDE, PNL si mai stiu eu care P…..

  Personal, il prefer pe domnul Andrei IGNAT si, nu va ascund, voi milita pentru alegerea dumnealui ca PRIMAR.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *