Constantin Iacoban, coordonatorul campaniei ALDE pe șase județe din Moldova

pietricica turism

alde moldova 02Duminică, 17 aprilie, șefii de campanie ALDE din zona Moldovei s-au adunat, într-o ședință de lucru, la Hanul Răzeșilor.

Constantin Iacoban, șeful de campanie ALDE Neamț și coordonatorul campaniei pe cele șase județe din Moldova, i-a avut alături pe deputatul ALDE Suceava, Alexandru Băișanu, reprezentantul ALDE Iași, Victor Chirilă și reprezentantul ALDE Bacău, Luminița Coșa. Șefi de campanie ALDE au discutat ultimele amănunte înainte de bătălia electorală.

„Ne-am adunat aici, împreună cu colegii noștri din zona Moldovei, pentru a discuta ultimele amănunte înainte de campania electorală. Vom discuta despre depunerea listelor, depunerea candidaturilor și alte probleme de ordin organizatoric. Suntem optimiști în privința campaniei și alegerilor, avem candidați valoroși cu care putem face surprize la alegeri. Trebuie să muncim până atunci și să ne facem vizibili și să încercăm să transmitem mesaje realiste alegătorilor”, a spus Constantin Iacoban, șeful de campanie ALDE Neamț.

„La organizația ALDE Suceava din 114 unități administrativ-teritoriale avem candidați la momentul actual în 96. Unii dintre candidații noștri deja au început să fie amenințați să se retragă din cursa electorală. Eu, fiind și candidat la Primăria Suceava, merg să câștig această luptă electorală. Target-ul nostru este să obținem funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava”, a precizat deputatul ALDE de Suceava, Alexandru Băișanu.

„La Iași avem deja 5 consilieri județeni, iar legat de lupta pentru primărie am reușit să aducem alături de noi un candidat puternic. Este vorba de domnul Radu Botez, un om de afaceri ieșean, un dezvoltator imobiliar. La Iași, mai avem 12 localități, unde nu am găsit candidați pentru primării”, a menționat și Victor Chirilă, șeful de campanie ALDE Iași.

alde moldova 03„Sunt consilier județean ALDE , director de campanie pe județul Bacău. Am condus, de asemenea, campania pentru prezidențiale și campania pentru parlamentare și din cele 95 de localități pe care le are județul Bacău doar în 5 nu avem candidați. Încercăm să facem față atacului masiv din partea celor de la PNL, care încearcă să ne ia candidații. Target-ul nostru este să obținem 6 consilieri județeni și să câștigăm funcția de președinte CJ”, a spus și Luminița Coșa, șefa de campanie ALDE Bacău. (C.T. STURZU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.