Pariul PSD pentru Piatra Neamț: Liviu Harbuz primar, Luminița Vîrlan viceprimar

Și doctorul Alexandru Juncu, managerul interimar al Spitalului județean, printre consilierii locali.

Această formulă a fost prezentată astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de social-democrați. Ce-i mână-n luptă?

sursa foto: stiri-neamt.ro
sursa foto: stiri-neamt.ro

Liviu Harbuz, candidatul PSD pentru funcția de primar al reședinței de județ, a vorbit despre ”o viziune nouă”, ”educație, sănătate, un mediu de afaceri puternic și sănătos” și cum și-a propus să aibă ”câte un consilier competent și profesionist” pe fiecare din aceste domenii. A subliniat ”relația de prietenie, respect și prețuire” pe care o are cu Luminița Vîrlan și cu Alexandru Juncu și a sintetizat: ”Cu toții ne dorim ca Piatra Neamț să înflorească din nou, să fie un oraș verde, educat și sănătos (…) Să existe o abordare transparentă, iar cetățenii să aibă acces la informații și, mai ales, la decizii”.

Luminița Vîrlan, noul președinte interimar al PSD Piatra Neamț, a pus accent pe ideea de atașament: ”Pentru mine, foarte mult contează ideea de echipă, de om. Liviu Harbuz este o persoană pe care o cunosc din vremea liceului. Pe dl Juncu, de la grădiniță. Suntem pietreni, vrem binele acestui oraș. Acest municipiu este casa noastră și este foarte important să existe oameni care iubesc aceste locuri. Pe dl Ionel Arsene îl cunosc de mai puțin timp, dar din discuțiile pe care le-am purtat a reieșit că avem foarte multe lucruri în comun. Toate acestea m-au făcut să mă alătur echipei și să fiu convinsă că împreună putem face lucruri bune”.

Dr. Alexandru Juncu a fost mai lapidar: îl sprijină pe Liviu Harbuz în primul rând pentru că îi este prieten și asta fac prietenii: se sprijină; în al doilea rând, Liviu Harbuz este medic, deci asta fac medicii, se sprijină, chiar dacă s-au perfecționat pe specii diferite.

Ca o concluzie, PSD abordează cu foarte multă încredere campania și alegerile locale, mai ales când vine vorba de municipiu, după cum a declarat deputatul Ioan Munteanu, șeful de campanie al PSD, care, precizând că dă Cezarului ce-i al Cezarului, a spus: ”Venirea dnei Luminița Vîrlan și a dr. Alexandru Juncu este cert un câștig pentru noi. Organizația municipală a ajuns la un om cu o imagine pe care nu o dezvolt aici, o imagine foarte bună. Întâlnirile avute cu cei din organizație dau certitudinea că rezultatele de la Piatra Neamț sunt previzibil mai mari decât înainte (înainte de plecările Aureliei Simionică et Comp. – n.red)”.

Dana OSTAHIE

One comment

  • VV

    aprilie 16, 2016 at 9:48 am

    Domnilor sunteti pietreni prieteni nu va suspectez de nimic , dar stiti cati tineri si altii de varsta dv sunt raspanditi in lume? Si au cate o carte de vizita si competente recunoscute cat nu are tot PSD ul din Piatra.Castigati Primaria si aducetii aproape.DOAR EI POT SALVA ORASUL ASTA.restul este politichie.NU UITATI INVESTITORII DE CALIBRU, IN PRODUCTIE.STITI PIB ul judetului? Multe tare de spus .Of…

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *