Cătălin Drăgușanu, prima „victimă” anunțată a sistării apei potabile din Piatra Neamț

pietricica turism

alde campanie 2016 02Compania Județeană Apa Serv a informat, încă de săptămâna trecută, că marți, 24 mai, în intervalul orar 8.00-14.00, va sista furnizarea apei în Piatra Neamț și Alexandru cel Bun în vederea executării unor lucrări de reparații la rețea.

Deși a citit din timp anunțul, Cătălin Drăgușanu, candidatul ALDE la Primăria Piatra Neamț, și-a cerut scuze la începutul conferinței de presă din 24 mai că s-a prezentat nebărbierit, dar a spus că a uitat să-și facă „rezerve” de apă și că, de la ora 8.00, nu a mai curs nimic la robinet.

Deschizând cutia Pandorei cu discuția despre apă, Cătălin Drăgușanu i-a dat ocazia colegului său de partid, Constantin Iacoban, să explice motivele pentru care municipiul Piatra Neamț se confruntă acum cu atâtea avarii și intervenții.

„Nu vreau să-i iau apărarea directorului Apa Serv, domnul Dughir, pentru că probleme sunt multe, dar trebuie să spunem clar de unde ni se trag aceste lucruri: proasta gospodărire din perioada guvernării PDL, în care Vasile Pruteanu era președintele Consiliului Județean Neamț. Atunci s-a numit o AGA care nu i-a dat voie conducerii Apa Serv să facă investiții. Specialiștii de la compania de apă au spus de atunci că vor fi probleme și că rețeaua de învechită, dar li s-a interzis. Acum, plesnesc țevile prin oraș. De aceea această administrație, care este în prezent, trebuie să plece”, a spus Constantin Iacoban. (Andreea AMARIEI)

1 COMENTARIU

  1. Deputatul Dragusanu ar putea fi cel care (nefiind afiliat inca la clicile locale) sa fac ceva concret si corect pentru Piatra Neamt, insa nimic nu-i garantat – nu l-a depasit in sondaje pe bossul banilor pietrenilor (cel care confectioneaza la foc automat fel de fel de festivaluri, primaria pare intr-un adevarat bum financiar (nici de mega datori nu se mai zice nimic)- apoi, doar nu da de la el, ce naiba?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.