Din fericire, nu doare!

PRESEDINTE EMILIA ARCANAm primit la redacție o mostră și o adăugire, privind activitatea intensă, în slujba cetățeanului, din partea ”Președintelui Arcan”, economist la vedere din momentul înscăunării la Consiliul Județean Neamț. Publicăm respectiva producție și vă lăsăm pe dv. să vă delectați și să analizați. Noi ne rezervăm dreptul, din compasiune față de lista de candidați unde apare și ”Președintele Arcan”, să ne ocupăm de aceste comunicate și alte asemenea marafeturi, după campania electorală. Așteptăm cu multă băgare de seamă să vedem relatările triumfaliste după această producție pentru uz public. (V.B.)

”Președintele Arcan l-a învins în instanță, în primă fază, pe fostul manager al Spitalului Județean

Președintele Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, a primit dreptate de la completul de judecată de la Tribunalul Neamț, care a analizat depusă de doctorul Lazăr pentru suspendarea deciziei de revocare a sa din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. «La suspendarea doctorului Lazăr, multe voci m-au criticat, deși mult mai multe m-au susținut și au apreciat dorința de a se face ordine și lumină în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Acum, am și magistrați care îmi dau dreptate. Sigur, e o primă etapă, doctorul Lazar are dreptul la contestație ca orice om al acestei țări, procesul poate continua, dar în acest moment am bucuria că decizia mea se dovedește legală. Am încredere în Justiție și în acuratețea sentințelor instanțelor de judecată. Cu siguranță, tot mai mulți nemțeni îmi vor da dreptate și vor înțelege că demersul meu e unul cu prioritate în favoarea  pacienților, al cadrelor medicale! Vreau un act medical de calitate la Piatra Neamț și asta e posibil și dacă există o echipă managerială de calitate», a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț”.

Rectificare venită la mostră:

“Din eroare, am omis termenul «cerere» din comunicatul anterior.

Fraza completă este: «Presedintele Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, a primit dreptate de la completul de judecată de la Tribunalul Neamț, care a analizat CEREREA depusă de doctorul Lazăr pentru suspendarea deciziei de revocare a sa din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț». Vă mulțumesc pentru înțelegere!”.

0 comments

  • Vasile

    mai 11, 2016 at 7:50 pm

    Nu e vorba de o cerere de suspendare a deciziei ci e vorba de o cerere de suspendare a executarii deciziei.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *