Cristina Diana Bejan (Informatică), între cei mai buni 10 profesori din țară

pietricica turism

diana bejanCristina Diana Bejan, profesoară de fizică la Colegiul Național de Informatică Piatra-Neamț, un cadru didactic cu 25  de ani de experiență, s-a calificat între cele 10 cadre didactice ajunse în etapa finală a campaniei naționale “Liga Profesorilor Excepționali”, lansată de Fundația “Dan Voiculescu”.

Despre realizările doamnei Bejan, puteți citi AICI.

Sute de profesori din întreaga țară s-au înscris în campanie, iar, începând de astăzi, 7 iunie, toți actualii, dar și foștii elevi sunt invitați să îi voteze pe cei 10 finaliști la adresa fundatiadanvoiculescu.ro.

Premiile celei de-a treia ediții constau în burse de  merit, de 30.000 RON, 20.000 RON și 10.000 RON pe durata unui an educațional, pentru primele trei locuri. Ocupantul locului patru va pleca într-o tabară educațională la o universitate de prestigiu din Europa. Următorii 6 premianți vor beneficia de câte un laptop. Totodată, ocupanții primelor 10 locuri vor mai primi diverse premii, între care și materiale de specialitate și educaționale sau enciclopedii. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.