Marius Rogin, atac la rupere la conducerea PNL

pietricica turism

marius rogin 2Fost deputat PDL de Neamț, în prezent președinte al organizației sectorului 4 din București, mult timp considerat favorit pentru candidatura în acest sector, Marius Rogin s-a arătat vizibil deranjat de anunțul doamnei Alina Gorghiu, care a anunțat că toți președinții de organizații din București și-ar fi depus demisia după rezultatele dezastruoase din alegeri. Reacția sa a fost una pe măsură, conform știripesurse.ro. Aceata a declarat sec: ” Doamna Gorghiu minte! Nu mi-am prezentat nici o demisie. Nu am vorbit cu nimeni din conducerea partidului despre acest lucru. Dacă conducerea partidului consideră că rezultatele au fost slabe, să decidă cei doi copreședinți, dar le reamintesc că decizia politică de a-l avea candidat pe Răzvan Sava le apartine”.

Cunoscut pentru faptul că era singurul lider din Neamț care avea curajul să comenteze, să discute și chiar să se opună la unele decizii ale lui Gheorghe Ștefan, Marius Rogin pare să fi păstrat aceleași bune obiceiuri și în PNL, chiar și la nivel central. Rămâne de văzut care va fi urmarea unei asemenea declarații.

În altă ordine de idei, fostul consilier parlamentar al lui Rogin, Romel Bârjoveanu, ar fi soluția negociată pentru postul de viceprimar în Piatra Neamț, în condițiile în care se va asigura o majoritate PNL-PMP în consiliul local la Piatra Neamț.

V.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.