Curtea de Conturi la Primăria Piatra Neamț

În plină campanie electorală, printre zeci de evenimente organizate în aceeași perioadă pe bani publici, Primăria Piatra Neamț a primit un musafir pe care de ani de zile nu se mai bucură că-l primește – Curtea de Conturi.

Controlul a început pe 9 mai și se desfășoară cu maximă intensitate și la data la care scriem. Chiar dacă unii oficiali ai instituției s-au arătat mirați de perioada în care are loc controlul. Din punctul nostru de vedere, Curtea de Conturi are toate motivele să facă verificări câtă vreme actualul viceprimar cu atribuții de primar este, încă, în instituție, ca să poată răspunde la întrebări.

2 comments

 • Privitor

  iunie 3, 2016 at 5:15 pm

  Daca aici pozitia – referitor la activitatea CC, e corecta, pe la colegii din presa “echidistanta” nemteana se desfasoara diversiuni cu scop invers despre necazurile unui candidat “atacat” pe nedrept de niste necunoscuti cu manifeste ce au impanzit orasul, denigrari si alte alea, adica o victimizare nepermisa in raport cu ceilalti candidati.

  Răspuns

 • Valentina

  iunie 4, 2016 at 6:53 am

  De ce nu spune nimeni de procesele de la curtea de apel bacău pe care onor primaria le-a pierdut deja . Cine plăteste , noi bine inteles

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *