Horoscop chinezesc, alegeri românești

Alegerile locale din acest an se află sub semnul Maimuței de foc. Dacă facem un efort de imaginație și considerăm aceste alegeri o existență de sine stătătoare, născută sub semnul Maimuței de foc, atunci se pot conchide următoarele: aceste alegeri sunt instigatoare, vesele, se vor furișa încet și pe ascuns în inima electoratului. Incorigibila Maimuță va obține mereu ceea ce vrea, ea fiind specialistă în lingușiri și profitând de slăbiciunile dumneavoastră. Maimuța este semnul creativității, al inventivității. Ea este un escroc capabil să păcălească pe oricine cu unicul ei farmec și șiretlic. Are pasiunea controlului total.

Personalități Maimuța de foc: David Copperfield

 * PSD

Partidul_Social_Democrat_logo.svg_ Născut pe 1 iunie 2001, PSD se înscrie în zodia chinezească Șarpele de metal. Sunt oameni de afaceri vicleni, artiști în politică, înțelepți, gânditori, teologi în privința finanțelor proprii și a puterii.

Persoana, organizațiile născute sub acest semn sunt printre cele mai misterioase din tot ciclul zodiacal. Nativii sunt dotați, încă de la naștere, cu o judecată cumpănită spre propriul bine. Sunt tainici din toate punctele de vedere. Caută multă finețe, vorbă caldă, muzica, mâncarea de cea mai bună calitate. În viață, vor tinde spre lucrurile fine, atât cât le pot înțelege.

Cei care acționează sub acest semn sunt persoane care nu vor comunica prea bine cu ceilalți și nu vor avea încredere decât în judecata proprie. Pot fi în totalitate misterioși sau transpuși psihic sau, pe de altă parte, complet hedoniști. Indiferent de cum ar fi, ei nu ascultă alte sfaturi, ci se iau după propriile reflecții/ pile/ relații.
Șarpele este un semn kharmic. După modul cum va acționa, viața i se va sfârși în tragedie sau în glorie.

Nu vor avea probleme financiare. Sunt persoane norocoase, deoarece au tot ce doresc sau fac orice pentru a obține. Dacă i s-au diminuat fondurile, el (partidul) va ști ce să facă ca să le crească.

Își ascunde bine secretele, mai ales că multe dintre ele sunt de-a dreptul îngrozitoare. Sunt oameni distinși în vorbire, îmbrăcăminte și maniere, nu le plac discuțiile neproductive. La final, ei pleacă mereu cu buzunarele pline.

Femeia Șarpe este femeia fatală în original. Unii ar spune că este chiar „văduva neagră”.

În concluzie, Șarpele de metal poate fi un uneltitor singuratic și întotdeauna e dotat cu gusturi diferite și cu un ochi experimentat pentru a căuta ocaziile avantajoase. Îi place să se miște repede și în tăcere. „Cine crește șarpe, întâi pe el îl mușcă” spune o zicală populară.

Personalități: Slobodan Miloșevici (condamnat pentru crime împotriva umanității în 1999).

 * PNL

sigla-pnl-nou Înființat pe 24 mai 1875, în anul Porcului de lemn sau al Mistrețului după cum le place altora, formațiunea se înscrie foarte bine în zicala „a tunat și i-a adunat”. În exterior, ei par a fi veseli și bădărani. Mistrețul are un mare apetit și nu va trebui să îl forțezi ca să mănânce. Exteriorul său fad ascunde o fire pasională. Mistrețul e capabil să le sugereze celorlalți dorința de a-i asculta ordinele, astfel făcându-și mulți dușmani. Acest tip nu va vrăji ca Maimuța sau Tigrul, nu va ameți ca Dragonul și nici nu va hipnotiza precum Șarpele. El doar se infiltrează în dumneavoastră până când nu veți mai putea fără el.

Mistrețul te întâmpină fericit și deschis. Dacă ai necazuri, te va ajuta cum va putea mai bine. Ba îi va face și pe alții să vă ajute: va chema pe toți frații săi masoni, va organiza o masa recunoscută pentru a strânge bani pentru dumneavoastră și va dispărea cu ei.

Are și o latură negativă, susținând maxima: ”Ce e al tău e și al meu!” Atunci când este chemat prietenul Mistreț, el se va servi singur din lucrurile tale, fără a cere voie.

Mistrețul are pasiuni puternice, fiind un tip senzual. Să ne amintim că un orgasm la porc durează 11 minute!

În concluzie, Mistrețul de lemn îi poate manevra pe alții cu multă autoritate. Este preocupat de afacerile proprii și câștiguri, dar este înclinat și să acorde mult timp acțiunilor miloase și activității bisericești, în special activităților oculte.

Personalități născute sub semnul Porcului de lemn: Sarah Jessica Parker (actrița principală în serialul „Totul despre sex”)

* PMP

pmp Chiar dacă și-a obținut certificatul de naștere la data de 29 ianuarie 2014, momentul nașterii acestei formațiuni politice a fost pe 26 martie 2013, atunci când mai mulți PDL-iști au lansat FMP.

Momentul ales pare să fie optim astrologic, mai ales că acest partid/ mișcare se înscrie în semnul Șarpelui de apă. Caracterizarea ne lasă fără cuvinte.

La fel cum apa se scurge prin orice piedică, așa și cei sub semnul acesta vor stăpâni, prin influențarea celorlalți, datorită istețimii lor. Ei sunt de neatacat, dotați cu o mare mască mistică (poate flacăra violet?) și o fire curioasă. Interesanți, șireți și puși pe afaceri, ei dețin mari capacitați de gândire și putere de concentrare. Pot înfiripa imediat ceva amuzant și pot să dea la o parte treburile neimportante, în favoarea unui plan general abia schițat. Sunt atenți la scopurile lor și nu vor pierde legătura cu realitatea. Consideră că oamenii trebuie conduși ca și finanțele.

Par persoane nepăsătoare, dar au o memorie bună și mereu sunt nemulțumiți în privința propriului destin. Pot avea răbdare ca a unui marinar, dar combinată cu mușcătura unei cobre.

Personalități născute sub semnul Șarpelui de apă: Viorel Hrebenciuc

* UNPR

unpr Apărut în urma unei orgii politice condusă de un lider, această formațiune cu mai mulți părinți, din mai multe județe, prezintă greutăți în caracterizarea astrologică. Dacă considerăm martie 2010 data când a venit pe lume, se poate spune că UNPR s-a născut în anul Tigrului de metal. Vorbim de membri activi, agresivi și pasionați. E posibil să nu fie artiști, dar visează la asta și își creează o imagine și o personalitate strălucitoare. Fiind egoiști și ostentativi, dacă sunt conduși pe drumul cel bun cu ajutorul luminii girofarului, ei sunt lucrători competitivi și neobosiți.

Problemele le vor aborda direct sau chiar radical. Nu se îndoiesc niciodată. Doar se rup în tăcere. Este o singură problemă: doresc totul prea repede și prea mult. Au tendința de a deveni prea optimiști cu rezultatele așteptate. Sunt persoane statornice doar cu ele însăși și cu dorințele lor.

Tipul acesta de Tigru poate fi influențat ușor în bine și în rău. Are tendința de a acționa independent, pentru că nu suportă să îi fie alterată libertatea, pe care și-o poate pierde foarte ușor.

Personalități Tigrul de metal: Ho Și Min, părintele Vietnamului comunist

* PNȚCD

PNTCDPe 10 octombrie 1923, atunci când au apărut cu acte, național-țărăniștii s-au trezit în zodia Tigrului de foc. Ei doresc să fie în centrul atenției. Neosteniți și îndrăzneți, sunt nerăbdători de a face ceva. Însă, fiind o fire suspicioasă, sunt predispuși la oscilații, ezitări și vor lua decizii pripite. Vor avea încredere în alții cu greu și tot așa își stăpânesc emoțiile. Dintre cei născuți sub acest semn, avem pictori ambulanți care își expun operele pe la coltul străzii, artiști muzicanți amatori, tipi aventuroși care visează la o iubire pariziană, actori ambițioși care muncesc pe puțin, etc. Logica nu are prea mult sens pentru ei.

Tigrul are un ego foarte mare. Dacă acesta îi va fi rănit, banii, puterea și faima nu vor însemna nimic. Atunci când cineva le împiedică planurile, nativii pot deveni cei mai josnici și fără milă teroriști. Nu se vor lăsa până nu se vor răzbuna. Lucrurile mici, fără importanță îi enervează, dar pot depăși chestiuni foarte importante, fără să fie deranjați. Trebuie ținut minte că nu suportă să fie ignorați. Paradoxal, principalele lor defecte sunt nehotărârea și imprudența.

Vor avea un succes răsunător dacă vor învăța să meargă pe mijlocul drumului.

Din cauza firii lor extrem de posesive, nativii sunt predispuși la certuri atunci când sunt geloși. Adică, mai tot timpul.

Dacă vor învăța să renunțe la putere și să se relaxeze, a doua parte a vieții nativilor poate fi calmă.

Personalități Tigrul de foc: Hugh Hefner (creatorul „Playboy”)

* ALDE

alde Ultimul, dar nu și cel din urmă, ALDE, cu certificat la data de 19 iunie 2015, se înscrie în zodia Oaia de lemn. Nimic mai sugestiv.

Fiind sub un anișor la aceste alegeri, practic nu are moțul tăiat. Iar astrograma se interpretează pentru bebeluși.

Copilul Oaie va fi un copil drăguț, o comoară pentru părinții săi. Îi va plăcea să fie răsfățat, foarte sâcâitor, să i se facă toate plăcerile.

Va iubi frumusețea, muzica, poezia, parfumurile și orice fel de podoabe care îi stimulează simțurile fine. Este în totalitate dependent de ceilalți, nu îi va plăcea să facă nimic pentru alții, dacă ar putea ajuta.

Nu suporta să fie cicălit. Va dori să stea lângă tineri dominatori și să se afle sub protecția lor. Dacă are parte de iubire și îngrijire din partea părinților, nu îi va părăsi devreme. Nu încercați să îi transformați, să îi tratați într-o manieră rece. Nu va avea niciun rezultat, deoarece Oaia vede viața și lumea prin ochelarii ei trandafirii.

Banii vor veni mereu la ea atunci când are nevoie, deoarece nu refuză să ajute pe nimeni. Ajutorul financiar va veni de la persoane sau din locuri de neimaginat.

Personalități Oaia de lemn: Benito Mussolini

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *