Piatra-Neamț: Ignorați gunoaiele! Ștrandul e primitor

Într-o zi autentică de vară, în Piatra-Neamț, ștrandul pare să fie un loc ce atrage destul de mulți mușterii. Asta s-a întâmplat și astăzi, 26 iunie, când multă lume a luat calea bazinelor cu apă. Nu înainte de a merge pe firul unui film, care începe cu 5 minute de așteptare în mașină, deoarece, la poarta Ștrandului, încasarea se face greoi. Timp numai bun să admiri gunoaiele din poarta obiectivului. Apropo, parcarea e 1,5 lei pentru o oră. Totuși, dacă nu depășiți 30 de minute, e gratis. Aveți mare grijă să nu pierdeți tichetul pe care-l primiți la intrare, altfel veți fi taxați cu 36 de lei!

Dacă vreți doar să vă plimbați prin ștrand, atunci trebuie să scoateți din buzunar 1 leu. Aveți chef de o baie, căutați-vă prin buzunare după:

  • 5 lei ora pentru acces bazine înot copii;
  • 12 lei ziua acces bazine înot adulți;
  • 17 lei ziua acces bazine înot adulți/ zona ”Mountain Beach”.

Gratuit pentru pensionari și copiii sub vârsta de 5 ani.

Dacă nu tânjiți după scăldat și preferați câteva ore de sport, atunci e altă „cântare”. De apreciat ar fi că terenurile de tenis de câmp și cele de fotbal arată acceptabil. Accesul se face pe bază de:

  • 20 lei ora pe terenul de tenis de câmp;
  • 75 lei (până la ora 18) sau 100 lei (după ora 18) pe terenul de fotbal;
  • 25 lei per coș de baschet.

O altă variantă pentru cei care nu vor nici în apă și nici să transpire făcând mișcare o reprezintă terasele. Ceva mai puțin ofertante și neîncăpătoare după orele amiezii. Cei care au ajuns, astăzi, la ștrand au putut admira pentru ultima oară mașinile care s-au ostenit pe dealurile Pietrei la Campionatul Național de Off-Road ”Wild Bear Trophy”. În rest, se poate observa că lumea gonflabilelor pentru copii a cam pierdut teren. Ștrandul, așa cum se vede el acum, supraviețuiește datorită „scăldătoarelor”. Nu-i rău, meteorologii au anunțat caniculă și pentru zilele următoare. (M.T.)

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.