Publicăm un comunicat de la PNL- vor dialog și arată cu degetul spre dreapta

pietricica turism

PNL-PSDAm primit un comunicat de la PNL Neamț pe care-l publicăm integral. Evident, comunicatul nu aduce nimic nou, el reiterează o dorință de dialog cu partide care și-au exprimat deja public intențiile.

PNL Neamț face în continuare apel la dialog cu liderii partidelor de dreapta și centru – dreapta

Cetățenii din Neamț au acordat, la alegerile din data de 5 iunie, un vot masiv partidelor de dreapta și centru – dreapta.

Echipa liberală din Neamț respectă alegerea făcută de cetățeni. Tocmai pentru că ține cont de părerea lor le reamintește liderilor locali ai partidelor de dreapta și centru – dreapta că există riscul sa facă o greșeală pe care o vor regreta mai târziu.

Echipa liberală din Neamț va utiliza prerogativele permise de legislație pentru a valida o conducere a județului Neamț care să respecte votul cetățenilor, dat în proporție majoritară partidelor de dreapta și centru – dreapta.

Dorința Partidului Național Liberal este să unească proiectele pentru dezvoltarea județului Neamț. Echipa liberală nu este adepta unei retorici bazată pe conflict, presiune și jigniri.

Departamentul de Comunicare al PNL Neamț

2 COMENTARII

  1. Băieții ăștia, plutași politici de Bistrița, nu observă cât de penibili și meschini sunt? Acesta să fie “MARELE PARTID LIBERAL”? Cred ca Brătianu se răsucește în mormânt! Dacă îi durea de populație și nu de fundurile lor declanșau dialog imediat după alegeri, nu înaintea constituirii CL-urilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.