429.880 lei pentru câini la Piatra Neamț

salubritas 08Activitatea adăpostului de câini al Salubritas a fost suspendată până în august, societatea a primit și o amendă deloc îmbucurătoare, iar conducerea Salubritas susține că o parte din neregulile descoperite de inspectorii DSVSA sunt cauzate de lucrările de extindere a adăpostului. De lucrat se lucrează la extindere, mai ales că termenul de finalizare a lucrărilor este la începutul lunii august, iar valoarea acestora nu e deloc de ignorat – 429.880 lei, la final urmând să se mărească adăpostul cu aproape 50 de boxe pentru câini.

„Lucrările de extindere a adăpostului pentru câini au început în data de 10 iunie și au ca termen de finalizare data de 10 august. Ele constau în: realizarea a încă 44 de boxe acoperite, din structură metalică, pe o suprafață de 409 mp, realizare fosă septică vidanjabilă cu trei compartimente și volum total de 28 mc, realizare racord canalizare fosă septică și realizarea de alei pietonale betonate, alei carosabile, parcare și acces auto”, a declarat Gabriel Muraru, purtător de cuvânt al Primăriei Piatra Neamț.

La începutul acestei săptămâni, adăpostul a fost vizitat și de noul viceprimar, Bogdan Gavrilescu. Acesta spunea că una dintre probleme o reprezintă materialul din care să fie realizate grătarele care să fie puse în boxe, deoarece câinii le-au ros pe cele de până acum. (Andreea AMARIEI)

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.