Decebal Arnăutu, președinte interimar la PMP Târgu Neamț

decebal-arnautu1Partidul Mișcarea Populară (PMP) Neamț se întărește pe zi ce trece.

Decebal Arnăutu, fostul primar de Târgu Neamț, va prelua organizația locală a formațiunii lui Traian Băsescu. El a confirmat, astăzi, 15 iulie, că și-a depus demisia din PNL și ca va prelua organizația PMP Târgu Neamț, în calitate de interimar.

Laurențiu Dulamă, șeful PMP Neamț, confirmase discuțiile: ”E adevărat, am avut discuții cu domnul Arnăutu, pentru a prelua șefia organizației PMP Târgu Neamț, dar deocamdată nu e nimic care să poată spune că am ajuns la un acord. Dl. Arnăutu este un om responsabil și va decide”.

Surse din organizația de la Târgu Neamț au dat asigurări că, în următoarele zile, vor mai pleca și alți liberali spre PMP, nemulțumiți de modul cum s-a făcut analiza rezultatelor alegerilor locale și că nimeni nu și-a asumat dezastrul de la Târgu Neamț.

Decebal Arnăutu va pierde postura de consilier local la Grumăzești și va intra în lupta pentru alegerile parlamentare.

Contactat, Florin Hopșa, secretarul general al PNL Neamț, a declarat sec: “Arnăutu și-a dat demisia din PNL și implicit din calitatea de consilier local la Grumăzești”. (V. BĂLĂNESCU)

2 COMENTARII

  1. Arnăutu e ca (…), nu mai scapi de el decât cu tratament serios. Ori, cum electoratul de Tg Neamt nu prea mai înghite răsuflați ca acest ipochimen, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate avem noroc.

  2. Decebal Arnautu, fost primar de Tg. Neamt timp de 12 ani deci 3 mandate a coocdonat foarte multe investitii pentru Tg. Neamt, dar noi uitam lucrurile care s-au facut si trecem la critici, noi ca romani, moldoveni ai orasului ce facem? stam asteptam sa ne mai dea ceva statul, nu vedeti ca suntem un popor de asistati sociali si am devenit lenesi, acrualii conducatori pe care voi ati votat fac mese si chiolhani cu tot tacamul la pensiunea AI-Q din padurea de argint !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.