Dublarea tarifelor Salubritas – retrasă de pe ordinea de zi

Proiectele de hotărâre privind majorarea tarifelor societății Salubritas și cel cu aprobarea PUZ pentru construirea magazinului Kaufland lângă Galleria Mall au fost retrase de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din 21 iulie. Anunțul a fost făcut la începutul ședinței de viceprimarul Luminița Vîrlan, fără a fi prezentate alte motive.

Se pare că, spre deosebire de mandatele anterioare, consilierii locali chiar țin să nu ia decizii fără o socoteală bine fundamentată înainte.

Alte trei proiecte care au fost retrase de pe ordinea de zi sunt cele cu privire la numirea lui Dragoș Chitic ca reprezentat al intereselor Consiliului Local în societățile Urbtrans, Aqua Neamț și Econeamț. Respectivele proiecte au fost retrase de inițiator, primarul Dragoș Chitic, care s-a folosit de prevederile Legii 61/2006, prin care primarii își pot delega calitatea de reprezentant în adunarea generală a unei asociații, prin dispoziție.

Ședința de Consiliu Local este în plină desfășurare, actualii consilieri reușind deja să bată recordul minutelor petrecute în sala de ședință, comparativ cu cei din mandatul trecut.

Andreea AMARIEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.