La Piața Centrală, paza bună după ce… a trecut primejdia rea!

Vă mai amintiți de accidentul de la Piața Centrală, din 6 iulie?

S-au perindat atunci pe la piață și primarul Dragoș Chitic și viceprimarul Luminița Vîrlan și administratorul Urban și o mulțime de alți specialiști, dar și curioși. S-au dispus și măsuri – mutarea gardului cu 1,5 metri mai departe, mutarea unor tarabe ca să nu încurce traficul în zonă și… la aproape jumătate de an de când au început lucrările au apărut și afișele de avertizare a trecătorilor cu privire la pericolele la care se expun dacă se apropie prea mult de zona unde se desfășoară lucrările de pe șantier.

Cum nu sunt obișnuiți cu astfel de însemne, trecătorii se opresc pentru câteva minute, le citesc, ridică din umeri și trec mai departe. E bine și mai târziu decât niciodată, deși poate că n-ar fi stricat dacă respectivele însemne ar fi fost afișate înainte de incidentul din 6 iulie, care ar fi putut nenoroci un om sau chiar mai mulți. (Andreea AMARIEI)

alegeri locale psd

2 COMENTARII

  1. Sunteti tendentiosi.. am trecut in primavara pe acolo si erau pe garduri prinse mesaje de avertizare. Faptul ca intre timp aceste mesaje de avertizare au disparut, este alta discutie. Dece nu ziceti nimic de acei dobitoci, care desi vad ce se intampla acolo, nu pastreaza o distanta de siguranta. Credeti ca prin aceste mesaje se rezolva problemele? Eu ma indoiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.