Uzina de apă Bâtca Doamnei oprită din nou!

????????????????????????????????????

Conform unui comunicat al Companiei Apaserv, Uzina de Apă Bâtca Doamnei și-a sistat activitatea ”din cauza unor probleme tehnice”. Prin urmare, până la remedierea defecțiunilor, orașul va fi alimentat din captarea subterană Vaduri, lucru care s-a mai întâmplat și în perioada în care s-au găsit clostridii în apa din lac.

Reprezentanții companiei de apă susțin că singura problemă care ar putea apărea ar fi ”posibilitatea” furnizării cu presiune scăzută în cartierul Sarata, zona Ursuleți.

”Nu trebuie să intre nimeni în panică, trebuie să facem reparații 2-3 zile, dar eu spun că până la sfârșitul săptămânii se va rezolva problema”, a declarat Cătălin Dughir, directorul Apaserv. ”Fluctuații de presiune vor fi, însă, și este posibil ca apa să nu ajungă permanent la pensiunile de pe deal, din zona Ursuleți și să fie acolo ceva disconfort. În rest, oamenii trebuie să știe că apa din rețea nu are nicio problemă. Nu are sens să explic eu acum ce reparații avem de făcut, pentru că nu înțelege tot omul”. (C.M.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *