Oana Bulai – accident soldat cu o rănire ușoară

sursa foto: pagina personală Facebook
sursa foto: pagina personală Facebook

Oana Bulai, consilier județean PSD, una dintre vocile și, mai ales, imaginile importante din partid, a fost implicată într-un accident rutier, în ziua de 10 august, în localitatea Horia. În timp ce-și conducea regulamentar autoturismul pe DN 15 D, a fost lovită, din spate, de mașina unui tânăr bărbat de 33 de ani din Ștefan cel Mare, care nu a păstrat distanța de siguranță în trafic. A rezultat boțirea ambelor mașini, corespunzătoare forței impactului, și rănirea ușoară a unui pasager din autoturismul bărbatului de 33 de ani.

Conform procedurilor, polițiștii au făcut cercetările de rigoare și au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Ambii șoferi au fost puși să sufle în etilotest și a rezultat că niciunul nu se afla sub influența alcoolului. Singurele variante posibile sunt: bărbat grăbit în intenția de a face o depășire, neatent sau furat de ”peisaj”.

Se pare că naveta Roman – Piatra Neamț nu priește romașcanilor doritori de funcții la Piatra neamț, dacă ne amintim doar de nefericitul accident al fostului vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, Dan Manoliu, pesedist și el.

(V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *