Sântămăria la Bicaz – Galerie foto de Ziua Marinei

pietricica turism

1 COMENTARIU

  1. ziua marinei de la bicaz 2016 o voi tine minte .am ramas impresionat cum stim ca natie sa ne facem cunoscute frumusetile locurilor si obiceiurile .Pe linga faptul ca toata organizarea a lasat de dorit, am vazut aceleasi vechituri ca acum 20 de ani cand am fost prima data in zona ,niste vaporase care scartaiau din toate incheieturile,statul la coada ca la moaste pentru o apa minerala, un suc sau o bere, lipsa amenajaraii parcarilor si ca sa fie totul complet mai primesti si instiintari din partea politiei ca ai parcat neregulamentar si ca urmeaza sa fii sanctioat.
    Este adevarat ca organizatorii au cheltuit ceva bani pentru organizarea evenimentului si ar trebui cumva reuperati intr-un fel sau altul de la cei care in lipsa de altceva au venit sa caste gura la bicaz , dar ce mai conteaza distractia costa. Asa stim noi sa facem zona atractiva.Era firesc ca in asemenea imprejurari politia rutiera sa se fi implicat activ in “disciplinizarea ” celor care veneau din alte judete gura casca sa vada frumusetile Bicazului,si parcau pe unde puteau , si nu sa stea sa ceara zmeura si vata de zahar de la vanzatorii ambulanti, insa s-au multumit sa treaca cu aparatul radar sa filmeze toate autoturismele aflate in zona pentru asi face plinul la amenzi . Cu Astfel de sanctiuni aplicate dupa vreo 3-4 luni,problemele de siguranta rutiera sunt rezolvate in Bicaz si respectiv in tot judetul Neamt, a carei politie a iesit pe un loc fruntas in intrecerea muncii socialiste.
    Felicitari acestei institutii brave a judetului Neamt si comandantilor acestora. Sa transmitei si altor judete experienta dumeavoastra fructuoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.