Decapitări la Apa Serv cu ușile închise

1La această oră (15.15), la Consiliul Județean Neamț, are loc o ședință a Adunării Generale a Acționarilor companiei județene Apa Serv, convocată în regim de urgență (unii ar spune chiar pe șestache) și ținută cu ușile închise.

Ce se știe sigur este că agamanii intenționează să dezbată următoarea ordine de zi: revocarea administratorilor provizorii ai Apa Serv, revocarea administratorilor companiei județene, alegerea unor administratori provizorii și, desigur, diverse. Sunt prezenți consilierii județeni Dan Andrușcă și Neculai Pușcașu, Cristian Mihalcea din partea Consiliului Local Piatra Neamț și Pantelimon Roșu din partea Consiliului Local Alexandru cel Bun.

Teoretic, se ține ședință AGA. Practic, se decapitează conducerea Companiei Județene Apa Serv. Teoretic, este o măsură argumentată cu niște prevederi și regulamente. Practic, însă, este ea legală? Pentru că, după cum arată un raport al Curții de Conturi, AGA și-a cam făcut de cap cu ședințele pe la Apa Serv. Cât de legal este convocată această ședință și cât din ce se hotărăște în ea va rămâne sub acoperirea legii în eventualitatea unor contestații? Îi pasă cuiva? Sau asistăm la niște heirupisme din goana de a face cât mai rapid pohta ce-o pohtesc unii, fără să fi calculat cineva care vor fi costurile pe care le vom plăti cu toții în cazul în care cei care se vor simți nedreptățiți de hotărârile luate azi, cum spuneam cu ușile închise și unii ar spune pe șestache, vor decide să-și caute ”onoarea nereperată” pe căi legale?

Vom reveni cu amănunte. Din spatele ușilor închise, evident. (D.O.)

P.S.: Fragmentul din raportul Curții de Conturi este elocvent pentru demonstrația noastră; ne arată ce a însemnat AGA și, mai ales, cât a costat.

raport-curtea-de-conturi

 

3 comments

 • 1449

  septembrie 22, 2016 at 6:08 pm

  Dar la “TROLEIBUZUL”?

  Răspuns

 • Trifescu Romeo

  septembrie 22, 2016 at 7:02 pm

  De salariile monstruos de mari ale lui Generalul și ale Economicesei, de peste 10.000 lei (adică peste o sută de milioane) după care se calculează la AGA și CA salariul, ce ne spuneți? Ăștia doi luau în lună cât 10 (zece) instalatori!!!!!! RUSINEEEE! Își merită soarta.

  Răspuns

  • Mesagerul

   septembrie 22, 2016 at 9:08 pm

   Curios, cei noi o sa ia mai puțin? Sau asistăm cumva la o reformă profundă, făcută de dl. Păcală și cu Movilă, foști părtași cu Dughir, certați acum pe bază de ordin de partid?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *