Horoscop 29 septembrie – 5 octombrie: ”Luna Nouă din 30 ne mai scapă de zevzeci!”

 ”Spiritul stă deasupra lucrurilor și, când veți ajunge să vă alăturați lui, să vă identificați cu el, veți primi forța, ușurarea, iluminarea. Dar oare câți oameni au acceptat această filosofie? Ei nu lucrează cu spiritul, așteptând mereu condiții bune, de aceea sunt mereu vulnerabili. Dacă se întâmplă să obțină câteva succese și să aibă puțină fericire, acest fapt se datorează ajutorului primit sau vreunei situații exterioare ce nu va dura prea mult, și nu pentru că filosofia lor este adevărată”.

* Berbec

Luna Nouă în Balanță, din 30 septembrie, vine cu multe avantaje pentru nativii din Berbec. Prezența Soarelui și a lui Jupiter în Casa angajamentelor, a parteneriatelor, a căsătoriei completează avantajele aduse de Luna Nouă. Berbecii căsătoriți pot creiona planuri noi pentru partenerii lor, planuri care vor împrospăta relația și le vor aduce avantaje.

Berbecii singuri, care au o întâlnire sub această Lună Nouă, trebuie să se aștepte la oficializarea relației într-un timp cât mai scurt. Această Lună Nouă concurează la categoria ”cel mai bun semn astrologic al anului” pentru Berbeci.

Octombrie aduce cuadratura dintre Marte și Jupiter, care oferă suficientă energie nativilor pentru a demara noi proiecte, dar și abilitatea de a calcula și evita riscurile inerente de pe calea succesului.

* Taur

Pe măsură ce se apropie data de 30 septembrie, nativii trebuie să-și îmbunătățească starea de sănătate, metodele de a lucra mai eficient la serviciu. Luna Nouă din 30 mărește capacitatea nativilor de a manifesta o ”vedere de ansamblu”. Această abilitate le oferă Taurilor suficiente informații pentru a realiza planuri pe termen lung, planuri care vor fi susținute de Luna Nouă în Balanță. Dacă Taurii se hotărăsc să lucreze cu un colaborator, această Lună Nouă le susține decizia, iar rezultatele colaborării vor deosebite.

Venus, în trigon cu Neptun între 1-5 octombrie, îi transformă pe Tauri în persoane care visează cu ochii deschiși la iubitul ideal. Nativii devin deosebit de sensibili, au dorințe de a se conecta spiritual cu persoana de care sunt îndrăgostiți, dar le-ar fi de folos avantajele sexului tantric.

* Gemeni

Viața amoroasă a Gemenilor primește un impuls de la Luna Nouă din 30 septembrie, care traversează Balanța. Contextul este încurajator în ceea ce privește relațiile, aventurile amoroase sau dragostea față de partenerul cu care Gemenii trăiesc de mai mult timp.

Sub influența acestei Luni Noi, Gemenii pot realiza, pot proiecta multe planuri pentru următoarele 6-12 luni. Multe dintre acestea se vor finaliza mai ales datorită hazardului și nu neapărat seriozității nativilor de a le urmări, optimiza, încheia. Între Luna Nouă din 30 și Luna Plină din 16 octombrie, Gemenii trăiesc o perioadă benefică din acest an, dar și din viața lor.

Soarele, în sextil cu Saturn între 2-8 septembrie, subliniază calitățile Gemenilor, precum seriozitate, răbdare, perseverență și etică profesională.

* Rac

Luna Nouă din 30 septembrie poate fi numită ”luna proprietăților, a imobilelor, a terenurilor” Racilor. Faptul că Luna Nouă este în conjuncție cu Jupiter poate ridica – destul de puțin, e adevărat – prețul achizițiilor pe care nativii doresc să le realizeze în domeniile enumerate.

Poziția lui Marte vizavi de Jupiter, în perioada 1-10 octombrie, amestecă energiile acestor două planete într-o manieră unică, cu efecte directe, grosiere asupra Racilor. Ei vor deborda de energie, încercând să iasă în evidență prin sarcinile grele de la serviciu pe care și le asumă sau prin promisiuni dificile făcute celor dragi. Acest fapt se datorează atractivității pe care o generează aceste energii, care amplifică dorința Racilor de a fi utili, de a fi ”cineva”.

* Leu

Poziția lui Venus din perioada 1-11 octombrie față de nativii din Leu crește, amplifică nevoia de afecțiune a acestora. În general, Leii își iau singuri tot ceea ce le trebuie, dar în ceea ce privește dragostea se aplică proverbul: ”Poți duce un cal la apă, dar nu-l poți forța să bea”. De asemenea, Venus vine cu o lipsă de motivație generală, care afectează viața Leilor mai puțin optimiști, a nativilor care și-au pierdut calea, scopul în viață.

Așteptările Leilor privind o relație pe care și-o doresc, precum și păstrarea unei legături de iubire sunt facilitate de prezența lui Saturn în Casa dragostei adevărate a nativilor. Iar Saturn are cale de străbătut până prin decembrie 2017!

* Fecioară

Luna Nouă din 30 septembrie vine în ajutorul nativilor care au lucrat prea mult ”pro bono”. Ei pot cere acum o mărire de salariu sau alte avantaje financiare.

Venus se dovedește foarte activ în perioada 1-12 octombrie. Fecioarele primesc din plin influența acestei mici planete. Venus aranjează oportunități de câștig în dragoste, dar și numeroase ocazii în care nativii reușesc să obțină profit foarte ușor. Acum sunt create diverse ocazii în care Fecioarele își pot manifesta afecțiunea față de cineva de care sunt îndrăgostite. Este momentul ca nativii ”să facă pasul”. Soarele și Jupiter își aduc și ei aportul la bunăstarea nativilor din Fecioară.

* Balanță

Jupiter se aliniază cu Luna Nouă din 30 septembrie. Luna Nouă guvernează Casa onorurilor, a faimei nativilor. Balanțele care doresc, de exemplu o promovare, pot acționa acum în acest sens.

Mercur se mișcă deasupra Balanțelor până prin 8 octombrie, cu efecte benefice pentru nativi. Vigilența mentală, gândirea rapidă, interacțiunea optimă cu ceilalți sunt doar câteva aspecte facilitate de Mercur. Este o perioadă optimă pentru nativii negociatori, pentru aceia care doresc să participe la reuniuni, congrese, etc. și doresc să ia cuvântul.

Balanțele se pot pregăti pentru un moment erotic care va ține vreo 5-6 zile, începând cu 4 octombrie. Atunci, Venus și Pluton scot la suprafață cunoștințele nativilor în domeniul amoros.

* Scorpion

Luna Nouă din 30 septembrie oferă nativilor posibilitatea relaxării într-o vacanță retrasă de restul lumii. Criza financiară prin care trec nativii pare să fie compensată printr-o promovare pe plan profesional la acest sfârșit de septembrie.

Nativii care doresc să urmeze o cale de spiritualitate trebuie să țină cont de faptul că Neptun se mișcă retrograd în această perioadă. Scorpionii nu se pot înscrie pe un drum spiritual dată fiind o suferință pe care o au sau dacă doresc să se vindece de vreo boală. Nativii au ca temă aprofundarea relației din punct de vedere spiritual. Există șansa pentru mulți dintre Scorpioni să întâlnească partenerul ideal.

* Săgetător

Interacțiunea socială a Săgetătorilor capătă noi valențe datorită Lunii Noi din 30 septembrie. Mai multe luni, nativii vor reuși să se simtă bine în aglomerații, la reuniuni, în locuri cu mulți oameni. Vor lega noi prietenii, relații, vor ține legătura cu toate cunoștințele lor.

Soarele și Jupiter își aduc aportul benefic la emisiile Lunii Noi. Săgetătorii vor avea parte de mai puține greșeli decât până acum. Visele de dragoste și de bani ale nativilor se vor materializa sub auspiciile acestei Luni Noi. Este o perioadă pentru noi începuturi.

Soarele oferă putere personalității nativilor, îi ajută să se promoveze pe sine, rezultând o încredere nețărmurită în ceea ce pot să realizeze.

* Capricorn

Din 30 septembrie, sub influența Lunii Noi în Balanță, Capricornii au 10 zile în care să-și mărească influența, puterea și prestigiul în domeniul în care sunt experți. Aceste lucruri chiar se pot realiza, dacă nu sunt tratate cu superficialitate, și vor conta în viitorul nativilor.

Jupiter, alături de Luna Nouă, îi ajută pe nativii care doresc un nou loc de muncă sau care doresc să fie mai apreciați în compania unde lucrează acum.

Marte traversează Capricornul până prin 9 noiembrie, oferind nativilor multă energie și o capacitate de control a fenomenelor și oamenilor peste medie.

Pluton aduce experiențe de viață diferite, care vor genera schimba drumul vieții nativilor. Pluton are reputația că schimbă, transformă materialul, cu scopul evoluției sufletului.

* Vărsător

Luna Nouă în Balanță, semnul parteneriatului, la care se alătură prezența lui Jupiter luminat de Soare, ”cade” peste Vărsători cu daruri dintre cele mai diverse și plăcute. O avalanșă de bucurii inundă viața nativilor până pe 16 octombrie, când Luna Plină va umple unele goluri din sufletul Vărsătorilor.

Venus amplifică orice tensiune din relațiile nativilor în perioada 1-9 octombrie. Vărsătorii au tendința de a fi prea implicați în orice. Se cere o anumită detașare curativă din partea nativilor, mai ales din partea acelora geloși.

Uranus aduce un plus de exprimare, mai ales pentru nativii din al treilea decan al zodiei. Ei se pot exprima pe sine mult mai bine decât până acum, fără inhibiții, fără emoții, ticuri, etc.

* Pești

Luna Nouă din 30 septembrie deschide o perioadă mai lungă de câștig financiar pentru nativii din Pești. Aceștia nu sunt obișnuiți cu asemenea daruri celeste, astfel că pe unii dintre ei îi poate cuprinde frica, religiozitatea sau pot cădea în extreme periculoase. Oricum, perioada durează maximum 10 zile, astfel că Peștii vor avea regrete după ce, în prealabil, au refuzat oferte spectaculoase.

Marte traversează Capricornul, susținând și amplificând flacăra iubirii Peștilor. Pentru mulți dintre nativi, aceste impulsuri vor fi traduse prin milă față de persoana pe care o iubesc, ceea ce este o greșeală de interpretare din ceea ce le oferă Universul.

Venus, în trigon cu Neptun între 1-4 octombrie, îi va bulversa pe nativi datorită amplificării energiilor sexuale ale acestora.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *