Se caută firmă de service pentru Big Brother-ul din Curtea Domnească

curtea-domneasca-noapteaPrimăria Piatra Neamț caută o firmă care să asigure mentenanța echipamentelor din Curtea Domnească, a lifturilor și scărilor rulante de la Forum Center și a liftului de la stadionul municipal. Conform informațiilor de pe site-ul Primăriei, anunțul a fost publicat pe SEAP pe 14 septembrie, valoarea estimată a contractului fiind de 99.600 de lei, fără TVA, iar durata de valabilitate a acestuia fiind de 12 luni de la data semnării de ambele părți. Firma care va câștiga contractul va trebui să asigure revizia, întreținerea și reparațiile autorizate ISCIR pentru cele 6 lifturi și 8 scări rulante de la Forum Center, liftul de la stadion și sistemul de supraveghere video, antiefracție, avertizare început de incendiu și control acces (cititor de cartele) în parcarea subterană din Curtea Domnească.

„Suplimentar, prestatorul se obligă la inspecția periodică a imobilului și la monitorizarea consumului de utilități aferente funcționării și încadrarea acestora în normele de consum”, este precizat în caietul de sarcini.

Cei care se vor înscrie la licitație vor trebui să precizeze minim două servicii similare prestate anterior. Oferta se depune pe SEAP până pe 20 septembrie. Criteriul de atribuire îl reprezintă prețul cel mai scăzut.

„După cumpărarea din catalog, ofertantul cu prețul cel mai scăzut, declarat câștigător, va fi invitat la sediul Municipiului Piatra Neamț, pentru semnarea contractului de servicii”, se arată în scrisoarea de intenție anexată anunțului. (Andreea AMARIEI)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *