Spectacol caritabil la Târgu Neamț: 3.000 de lei pentru familia Chirilă

pietricica turism

În cadrul spectacolului caritabil „Ajută-i și tu!”, ce a avut loc, joi, 8 septembrie, la Casa Culturii „Ion Creangă” din Târgu-Neamț, s-au adunat 3.000 de lei și câteva obiecte electrocasnice pentru familia Chirilă din Humulești.

Chiar dacă evenimentul nu a fost mediatizat cu mai multe săptămâni înainte, sala instituției de cultură a fost ocupată, în proporție de 90%. Maria Magdalena Hisum, consilierul local, prof. Elena Ciorsac și viceprimarul Vasile Apopei au încercat să-i sensibilizeze pe cei prezenți să facă donații. Mama și cei cinci copii ai familiei Chirilă, prezenți la eveniment, au reușit, cu greu, să-și ascundă emoțiile și lacrimile.

Spectacolul a cuprins un program artistic oferit de tinerele talente ale orașului Târgu-Neamț. Mara Mătase, trupa de majorete „Diamonds”, coordonată de prof. Anca Radu, Daria Boghian, trupa de dans modern „All of dance”, Grupul Etno „Moldovencele”, Yarina Cozma, Răzvan Cucoș, trupa de dans modern „Select dance”, Mălina Apopei, Elena Ioniță, Serena Andrei, Ionela Brănișteanu și Ansamblul Folcloric „Ținutul Zimbrului” au oferit momente artistice de neuitat, în cadrul acestui eveniment.

Cu banii strânși în urma acțiunii de joi, Asociația de Dezvoltare Socială „Catharsis” Piatra-Neamț va cumpăra materiale de construcții pentru reparația casei familiei Chirilă. Organizatorii evenimentului ne-au declarat că mai mulți cetățeni și-au exprimat intenția ca, în perioada următoare, să doneze bani sau obiecte, cum ar fi televizoare sau aparate electrocasnice. (C.T. STURZU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.