Preparative de alegeri la PMP Neamț: un șef nou și-un candidat sigur

pietricica turism

Partidul Mișcarea Populară filiala Neamț a început antrenamentele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar una din măsurile organizatorice – în afara deschiderii sesiunii de selecție a candidaților pe diaspora – a fost luată și în dreptul conducerii organizației județene. Mai ales că trebuie armonizat segmentul MP cu segmentul UNPR, pe bază de fuziune nu demult încheiată.

numire-l-harbuz-2Astfel, în primul rând, s-a stabilit ca funcția de prim-vicepreședinte al PMP Neamț să-i revină lui Liviu Harbuz, deputat de Neamț, care, în acest fel, devine nr. 2 în filială, după președintele Laurențiu Dulamă.

Numirea lui Harbuz, semnată de Valeriu Steriu, președintele executiv al PMP, a fost luată cu câteva zile în urmă și, după cum spun surse din cadrul PMP Neamț, urmează să-și producă efecte începând cu săptămâna viitoare, când conducerea filialei se va întruni pentru a-și însuși în cadrul propriului program aspecte din programul cu care Harbuz s-a prezentat la alegerile din vară, pentru Primăria Piatra Neamț. Rezultatul ”inserării” va sta, probabil, la baza ofertei electorale a PMP Neamț pentru alegerile parlamentare. Iar aici intervine cea de-a doua măsură organizatorică internă, respectiv nominalizarea lui Liviu Harbuz drept candidat pentru un nou mandat de deputat. Care este dată ca fiind certă, singura necunoscută pentru publicul larg fiind locul exact al acestuia pe listă. (D.O.)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.