Târgu-Neamț: Adio, Cetatea! Hai, Steel Man!

tg cetatea amintiriPrimarul Daniel Harpa a comentat, cu prilejul conferinței de joi, 1 septembrie, situația fotbalului din Târgu-Neamț.

El a adus acuze fostei conduceri a clubului Cetatea, dar a anunțat și că speră să promoveze în Divizia C, chiar anul viitor, cu o altă echipă recent înființată – Steel Man.

Edilul a adus în discuție și un articol publicat de “Mesagerul de Neamț” intitulat „Cetatea Târgu-Neamț – Mărire și decădere”.

„Am citit, acum câteva zile, într-o publicație județeană un articol care mi-a adus aminte cu nostalgie de activitatea sportivă din Târgu-Neamț. Țin foarte mult la tot ce înseamnă fotbal și sport. Trebuie să amintesc tuturor că, în 2012, am preluat echipa de fotbal Cetatea Târgu-Neamț și cu greu am promovat în Divizia C. Din păcate, cei care s-au ocupat de administrarea clubului de fotbal nu și-au făcut treaba și s-a ajuns, în acest moment, să nu mai avem nici echipă de fotbal, nici clubul Cetatea. Însă, trebuie să recunosc că nici cei de la club nu au găsit înțelegere de la oamenii de afaceri locali, în sensul că nu au dorit să investească în fotbalul local, dar probabil cei care poate ar fi vrut să investească nu au avut încredere în conducerea clubului. Acum, nu avem nici echipă de fotbal, nici echipă de handbal. Însă, am asigurat finanțări pentru alte sporturi, cum ar fi culturism, rugby. Am discutat cu domnul Mosor, de la clubul Steel Man, și i-am sugerat să se înscrie în Divizia a IV-a cu o echipă de fotbal. Așadar, o să începem un nou proiect, cu alți oameni. Vom încerca cu această echipă de fotbal nou înființată să încercăm ca în 2017 să promovăm echipa în Divizia C”, a spus primarul Daniel Harpa.

După două etape în Liga a IV-a, Steel-Man Târgu Neamț ocupă locul 9, cu 3 puncte. (C.T. STURZU)

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.