VIDEO 21 septembrie – Ziua europeană fără decese în accidente rutiere

edwardPe 21 septembrie, în timpul Săptămânii Mobilității Europene, se derulează acțiunea intitulată “EDWARD – European Day Without A Road Death” (ziua europeană fără decese în accidente rutiere).

“EDWARD este derulat pentru conștientizarea tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile și consecințele la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație. Viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, conducerea sub influența alcoolului, folosirea neregulamentară a telefonului în timpul conducerii autovehiculului, conducerea unor autovehicule cu defecțiuni tehnice constituie o parte din factorii generatori de accidente de circulație la nivel european. Totodată, abaterile comise de bicicliști, motocicliști, mopediști, căruțași și indisciplina pietonală determină producerea de evenimente negative pe șosele”, precizează Poliția Rutieră.

Cu acest prilej, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț a postat pe portalul propriu o serie de 10 filmulețe cu caracter preventiv, din care vi le prezentăm pe cele mai importante:

Restul filmulețelor pot fi vizionate AICI. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.