Lifturile de la Forum Center, pe mâna Energoice

pietricica turism

primaria-2016-03În următoarele 12 luni, de lifturile din Forum Center, de cel de la stadionul municipal și de echipamentele din Curtea Domnească va răspunde Energoice, firmă care, conform descrierii de pe propriul site, „oferă servicii de proiectare lucrări de montaj (electrice, automatizări, instalații termice și sanitare, termo-ventilație etc.) , sisteme și instalații de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu, sisteme și instalații de limitare și stingere incendiu, sisteme și instalații de ventilare pentru evacuarea fumului și gazelor fierbinți”.

Societatea a fost singura care s-a înscris la licitația lansată de Primăria Piatra Neamț pentru contractul ce a avut o valoare estimată de 99.600 de lei, fără TVA, criteriul de atribuire fiind cel mai mic preț oferit.

„Energoice este subcontractant OTIS și a fost singurul ofertant, având o propunere de 86.877,2 lei pentru contract”, a precizat Vlad Tudor, purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra Neamț.

Conform prevederilor din caietul de sarcini publicat pe site-ul municipalității în momentul în care a fost lansat anunțul, câștigătorul trebuie să asigure revizia, întreținerea și reparațiile autorizate ISCIR pentru cele șase lifturi și opt scări rulante de la Forum Center, liftul de la stadion și sistemul de supraveghere video, antiefracție, avertizare început de incendiu și control acces (cititor de cartele) în parcarea subterană din Curtea Domnească. (Andreea AMARIEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.