Cel mai bun elev, dispărut fără urmă de la Liceul teologic din Piatra Neamț

diploma-marius-sandulacheMarius Săndulache (18 ani) elev, în clasa a XII-a, la Liceul teologic ortodox ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” Piatra-Neamț, a dispărut fără urmă din ziua de 17 noiembrie. Atât părinții, cât și conducerea liceului speră ca băiatul să fie în regulă și să fie găsit în viață.

A dispărut joi, după o vizită la Muzeul de științe naturale, organizată de noi”, ne-a declarat părintele Dan Ovidiu Cojan, directorul liceului. ”Activitatea s-a încheiat la 10.30. La ora 11.12, a intrat în școală, la 11.16 a ieșit pe terenul de sport și a vorbit la telefon, după care a plecat. L-am văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere. Am apelat de mai multe ori numărul lui, dar telefonul este închis. Am anunțat poliția și așteptăm. Poate a simțit nevoia să se reculeagă în rugăciune și a plecat pe la vreo mănăstire, deși nu este în firea lui să plece fără să spună. Este cel mai bun elev din școală. A fost la olimpiadă la Vechiul Testament, la Noul Testament, la Istoria Bisericii Ortodoxe Române. Nu știu ce să spun.. Am auzit că în aceeași zi s-a aruncat cineva în Bistrița, dar nădăjduiesc din tot sufletul să nu fie el. El este evlavios, cântă la biserici, la mănăstiuri, nu are niciun motiv să facă așa ceva”.

În ziua de 17 noiembrie, în jurul prânzului, un bărbat s-a aruncat în Bistrița de pe podul de la Căprioara. A sărit peste balustradă, a plonjat în apa rece, a dat din mâini preț de un minut, după care a dispărut. De atunci, pompierii fac căutări, în fiecare zi până la lăsarea întunericului, dar până acum nu l-au găsit. Martorii spun că era îmbrăcat cu un palton și avea o căciulă pe cap. Marius Săndulache a plecat de la liceu îmbrăcat într-un palton scurt, negru, dar fără căciulă. Este singurul detaliu care le dă speranțe atât părinților, care nu mai au alt copil, dar și conducerii liceului. (C.M)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *