Dragoș Chitic, un boboc de primar printre boboci de ”Rareș”

chitic-la-bal
Primarul Dragoș Chitic, făcându-și intrarea la Balul Bobocilor, care a avut atâtea probleme de autorizare a ieșirilor de urgență.

După o adevărată saga a autorizațiilor pentru Balul Bobocilor de la Colegiul Național ”Petru Rareș” – ba nu sunt condițiile respectate, ba sunt -, după încă un hei-rup specific local, cu lucrări remediate vineri seara și „recepție” ISU cu hârtii aferente transmise comitetului de părinți, nu și celor care administrează sala, balul s-a desfășurat până la urmă, spre bucuria celor care au participat, și fără incidente, spre bucuria noastră, a tuturor celorlalți.

Dintre toți, poate cel mai fericit a fost primarul Dragoș Chitic, întâmpinat la bal cu deferența cuvenită, în semn de respect față de ajutorul dat în organizare. Cum se știe că rareșiștii țin foarte mult la blazonul lor, invitarea lui Chitic poate fi considerată ca fiind o favoare deosebită, deoarece el a terminat ceea ce se chema atunci Liceul Energetic Piatra Neamț. Și, pentru ca favoarea să fie completă pentru primarul în exercițiu, acestuia i s-a asigurat și absența viceprimarului său, Luminița Vîrlan, despre care se știe că este asociată, indiscutabil, cu Colegiul Național ”Petru Rareș” și, mai recent, și cu PSD, partidul care este adversarul lui Chitic în această campanie electorală. Cum în campanie este bine să te folosești de orice prilej sau de orice absență, primarul a profitat. Și, în final, totul e bine când se termină cu bine sau, dacă e perioadă electorală, cu o baie de mulțime. (V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *