Vicepreședinte egiptean la PMP Târgu-Neamț

tg-basescu-naserDe aproximativ o lună organizația PMP Târgu-Neamț are un vicepreședinte de religie musulmană. Este vorba de egipteanul Naser Solaiman. Născut în Cairo, în anul 1962, Naser a ajuns pentru prima dată în România în anul 1983. După un sejur la București, a plecat spre Nisa, ca mai apoi să ajungă în Italia, la Napoli, unde s-a și stabilit vreme de 10 ani. La Napoli a fost fizioterapeut al echipei de fotbal a orașului din prima ligă. În 2015 a decis, împreună cu soția sa, Elena, româncă din Târgu-Neamț,  să se stabilească în orașul de la poalele Cetății Neamț. Aici a luat și microbul politicii de la soția sa, candidat la Parlament pe listele PMP Neamț.

“Ca profesie de bază sunt fizioterapeut, nutriționist și personal trainer. În prezent mă ocup de energia alternativă, hidrogenul ca și combustibil alternativ. Am companii în Italia, Argentina și Romania, iar acum, de curând, am deschis o distribuție mondială pentru o gamă de produse ce vor fi fabricate în Târgu-Neamț. Am plecat din Egipt, pentru că nu reușeam să mă integrez normelor de conduită și mentalității acelor timpuri. În 1983 era o Românie gri, unde eram privit cu multă suspiciune și curiozitate. România anului 1983 părea prosperă, curată și bine organizată. Ceea ce îmi amintesc însă, era criza de alimente.  Într-un final am ajuns în Italia, la Napoli. Acolo m-am stabilit și timp de 10 ani am profesat ca fizioterapeut pentru echipa Napoli din divizia A. După, am început să profesez cu ozonoterapia, fiind printre primii din Italia în acest domeniu. Țineam diverse cursuri la universități, centre medicale, iar în 1992 am fost premiat cu titlul Honoris Causa pentru activitatea mea profesională. Am hotărât să ne stabilim (soția mea e româncă) în România, în anul 2015. Am decis asta datorită soției mele care este îndrăgostită de această țară, dar și datorită fiului nostru în vârstă de 5 ani. Vreau să crească într-o țară liniștită, în care să ne simțim acasă”, spune Naser.

Soția sa, Elena, candidează la aceste alegeri parlamentare din partea PMP Neamț la Camera Deputaților. “După ce am analizat vasta oferta politică din România am ajuns la concluzia că de fapt aș fi avut de ales să merg ori în alianța de stânga, ori în PMP. Singura ofertă politică reală în anul 2016 este PMP. Politica trebuie făcută cu oameni, despre oameni și în interesul oamenilor.  În PMP tu ca și cetățean contezi, nu esti privit ca un număr. Cât despre domnul președinte Băsescu pe care am avut și onoarea să îl cunosc personal, consider că este unicul om politic cu experiență necesară pentru a redresa această țară și a o pune pe făgașul drept”.

În ceea ce privește cota imigranților musulmani impusă României, care de altfel a fost taxată și de președintele PMP Traian Băsescu șeful lui Naser pe linie politică, egipteanul de la Târgu-Neamț este în asentimentul fostului președinte al României: “Sunt musulman și vă asigur că ceea ce se întâmplă la ora actuală nu are nimic în comun cu islamul, este pur și simplu acțiunea unui grup extremist finanțat de anumite nații pentru destabilizarea păcii. Ei nu au nimic în comun cu normele de conduită musulmane care îndeamnă la pace și respect. Domnul Băsescu a zis foarte bine că România ar trebui să refuze cotele de imigranți pentru că practic, deși impresionat de drama acestor oameni, acesta nu este jocul românilor. În aceste momente trebuie să primeze interesul național”. (C.T. STURZU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.