Agende de lux – instrumente de nelipsit din tinuta profesionistului

Suntem din ce in ce mai grabiti, din ce in ce mai ocupati, iar societatea moderna nu permite greseli, un aspect neingrijit sau o organizare proasta. Desi tehnologia moderna, din ce in ce mai evoluata, ofera raspunsul la problema organizarii si a greselilor, exista o solutie mult mai usoara care rezolva toate cele trei probleme dintr-o singura miscare.

agende-lux-6

Este vorba bineinteles de agende, acele instrumente de organizare a timpului, care in acelasi timp confera un aer de eleganta si de profesionalism oricarei persoane care are asupra sa un astfel de accesoriu. Imaginati-va ca aveti o intalnire importanta si in loc sa scoateti o tableta sau un telefon pentru a nota ceva important, scoateti o agenda eleganta, frumos decorata cu logo-ul si numele companiei dumneavoastra. Succesul este garantat. Dar avantajele agendei nu se opresc aici, ea poate servi si ca un loc de refugiu in care va puteti pune in ordine ideile si unde veti gasi inspiratia necesara pentru completarea proiectelor importante.

Bineinteles luxul si eleganta nu sunt totul, iar un accesoriu folosit constant cum este agenda trebuie sa fie confectionat din materiale de calitate superioara, iar UNIKA impleteste aceste materiale, precum pielea naturala, ecologica si chiar materialele reciclate, cu tehnologie de ultima generatie pentru a crea adevarate opere de arta total functionale si vitale la birou si in viata de zi cu zi. Acestor tehnologii li se alatura si tehnologii care sunt unice in Romania, cum ar fi colorarea cantului cu nuante de auriu, argintiu sau diverse alte culori mate, in functie de preferintele si personalitatea purtatorului.

Un exemplu de astfel de agenda este seria Linee de la UNIKA. Coperta buretata, din piele naturala ca orice obiect de lux denota bunul gust pe care cu siguranta il aveti. De asemenea aspectul simplu si ingrijit al agendei inspira automat incredere si va scoate in evidenta profesionalismul de care dati dovada. Un plus de lux si calitate il da hartia offset ivoire din care este confectionat blocul detasabil. Gama Linee este de asemenea si foarte practica datorita diverselor buzunare aflate in interiorul copertii, buzunare in care veti putea pastra toate cartile de vizita pe care le veti colectiona in urma intalnirilor incununate de succes pe care cu siguranta le veti avea. Culorile sunt cat se poate de elegante: negrul care se potriveste in orice situatie, maroul clasic, sau albastrul extrem de stilat. Puteti opta si pentru un colorarea cantului in culori care va scot in evidenta personalitatea sau care reflecta logo-ul firmei.

Daca sunteti ingrijora si pasionat de starea mediului inconjurator atunci cu siguranta agenda PrimaEco e pentru dumneavoastra. Coperta este flexibila si realizata din piele regenerata, iar un elastic prinde coperta si blocul detasabil nedatat. Continuand tema eco, hartia blocului este din creata din fibre reciclate. Coperta evoca si mai mult stilul dumneavoastra bine definit si experienta pe care o aveti prin bejul clasic care completeaza un aspect impecabil.

Gama Sette intra in aceeasi categorie PrimaEco, fiind o declaratie fata de grija pe care o aveti fata de mediu si satisfacand in acelasi timp cele mai exigente gusturi si preferintele minimaliste prin aspectul simplist si extrem de elegant. Coperta este buretata pe fata si este realizata din piele ecologica. Blocul este fix, datat saptamanal si construit din mult ravnita hartie offset ivoire. Aspectul estetic al agendelor Sette este varietatea foarte mare culori in care aceasta este disponibila, la care se adauga bineinteles optiunea de a colora cantul si cusatura perimetrala in nuante complementare tonului general al accesoriului.

Cele trei agende descrise sunt insa doar o parte minuscula a colectiei propusa de UNIKA pentru noul an, pentru a putea viziona toate celelalte creatii va invitam si va asteptam pe site-ul nostru.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *