Campanie electorală: Îi ajută PSD Neamț pe cei de la PNL?

Candidatura lui Daniel Chițoiu în Neamț, pe lângă faptul că a generat o mulțime de valuri în ceea ce se numește foarte pompos filiala ALDE Neamț, a alimentat și tot felul de teorii ale ajutorului social de campanie, în sensul că PSD își va aplica programul de ajutorare a categoriilor sociale defavorizate pe reprezentanții colegilor de majorități locale.

Se știe că PSD vrea să mărească pensiile sociale cu cel puțin 10%. În cazul nostru, la nivel de bârfă electorală, se vorbește doar despre 10-15 voturi pe anumite secții de votare. Cum, până la numărătoarea voturilor, mai sunt câteva zile, ar merita să ne aplecăm asupra unui material de presă în care se vorbește despre capacitatea organizatorică a candidatului ALDE de a negocia, abilitate dobândită pe vremea când împărțeaFinanțele României. În materialul respectiv, se vorbea despre o posibilă negociere Chițoiu & Comp. cu liberalii, după modelul grupului Nistor – Drăgușanu & Comp., pentru formarea unei viitoare majorități în Parlament, peste capul lui Tăriceanu.

Evident, s-a dat o dezmințire, dar, de convins, ne vom convinge după alegeri, dacă ajutorul social al PSD se va materializa într-un mandat pentru Chițoiu. Dacă Daniel Chițoiu va trece la PNL, putem spune că PSD Neamț lucrează pentru ”dușmanii” de campanii, cei din PNL.

arsene-chitoiu

Sau poate lucrează deja pentru viitorul USL 2?

Valentin Bălănescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.