Director de ”Foarte bine” la Casa Corpului Didactic Neamț

Florentina Vasiliu Moise, directoarea Casei Corpului Didactic Neamț, a primit de la Ministerul Educației confirmarea că instituția pe care o conduce este pe mâini bune. Asta pentru că, de curând, a aflat că a obținut calificativul ”Foarte Bine” ca urmare a activității pe care a desfășurat-o în anul școlar 2015-2016.

florentina-moise-2

Evaluarea a fost făcută conform Legii Educației Naționale, prin metodologia specifică procesului de evaluare a inspectorilor generali, generali adjuncți și directorilor caselor corpului didactic. Înaltul standard al Casei Corpului Didactic Neamt s-a reflectat, pe bună dreptate, în calificativul obținut de vârful de lance al acestei instituții.

Florentina Vasiliu Moise consideră că rezultatul se datorează și echipei motivate și implicate, pe care o are alături. „Nu a fost ușor să mențin constanța superlativului absolut în ceea ce privește respectarea rigorilor impuse de Ministerul Educației. A conduce o instituție de asemenea anvergură e o provocare care invită la a-ți pune în practică vocația de a relaționa cu cele mai sensibile suflete – cadrele didactice, măiestria de a le identifica nevoia de perfecționare și formare continuă, înțelepciunea de a te face util în viața profesională a acestora. Trebuie să precizez că nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără susținerea și implicarea întregului colectiv al Casei Corpului Didactic Neamț, căruia îi mulțumesc profund. Între noi s-a creat o simbioză de gânduri, de idei, de strategii care au optimizat calea spre succes. Și pentru că ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, țin să urez tuturor cadrelor didactice, colegilor și colaboratorilor noștri un calduros «La mulți ani!»”, a spus Florentina Vasiliu Moise. (M.T.)

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *