Grădinița “Floare de colț”: Dragoș Chitic acuză managementul defectuos

pietricica turism

gradinita-floare-de-coltDragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț, a recunoscut, astăzi, 13 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, că la Grădinița “Floare de Colț”, situată în cartierul Mărăței, s-a practicat managementul defectuos.

“Nici conducerea Școlii Daniela Cuciuc, de care aparține această grădiniță, nu a tratat problemele apărute cu seriozitate și la timp. Ele trebuiau rezolvate mai de mult. Părinții sunt în continuare nemulțumiți, pentru că firma de catering nu a fost aleasă corespunzător”.

Primăria Piatra Neamț a alocat 20.000 de lei în vederea achiziționării a tot ce este necesar pentru ca, pe viitor, prepararea mâncării să se facă în blocul alimentar propriu în condiții de maximă igienă. După două săptămânii se va solicita prezența Direcției de Sănătate Publică (DSP) Neamț, în vederea emiterii avizului sanitar. În martie anul trecut, activitatea Grădiniței “Floare de Colț” a fost suspendată, după ce 9 preșcolari au fost internați la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț. (Ana MOISE)

3 COMENTARII

  1. Multumim in primul rand domnului Balanescu singurul ziarist care ne-a crezut si a publicat adevarul legat de gradinita si nu in ultimul rand domnului primar Chitic ca ne-a inteles si asa cum a promis a rezolvat problema bucatariei.Rusine fostei directoare Ciobanu!

  2. Intr-adevar, mulțumim oamenilor cu suflet de la ziar care au ascultat când toată lumea își astupa urechile si ochii. Iar domnului primar gândurile sincere de mulțumiri ale parintilor jigniți prin atitudine si ignoranta de oameni ce ar fi trebuit sa aibă răspunderea a 220 de copii. Pentru cine citește si nu știe cum a fost poate părea ciudat insa pentru noi, cei implicați, mulțumirile sunt inca prea puțin. Respect, înțelegere, demnitate, atitudine si fapte sunt ceea ce ne-a oferit domnul primar.

  3. Curios…Aceste acțiuni ale doamnei Ciobanu nu sunt pedepsite cu nimic??Adica a fost doar inlocuita..Pe mai departe,scăpa doar cu atât? In schema asta pionii principali sunt copii,nu interesele altora..
    Mulțumim tuturor celor implicați care vor să facă ceva BUN pentru acești copii!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.