Horoscop 19-25 ianuarie: Plăți și răsplăți kharmice

Scăderea cantității de energie sub nivelul optim funcțional, prin consum excesiv sau prin pierderi parazite, ne scade randamentul în activitate și ne face vulnerabili în fața bolii. Păstrarea armoniei în întreaga noastră fiziologie presupune cultivarea gândurilor și sentimentelor pozitive opuse acestor manifestări consumptive de energie, încrederea în posibilități și în viitor, speranța – această flacără din orizontul îndepărtat, spre care s-au  îndreptat întotdeauna privirile celor loviți de suferință -, calmul, stăpânirea de sine, buna dispoziție au un net efect vitalizant pentru organism. Evită, pe de o parte, pierderile inutile de energie, iar pe de alta au un efect de încărcare energetică a organismului.

Comutarea pe registrul trăirilor benefice pentru viață, în sensul ei profund și esențial, nu se poate face decât printr-un permanent control asupra gândurilor și manifestărilor noastre – Dumitru Constantin Dulcan.

* Berbec

Marte și Neptun în Casa subconștientului, a integrării în universul spiritual îi ajută pe Berbeci să aibă întâlniri confidențiale, dar care trebuie să rămână ascunse, secrete. Nu se recomandă nativilor să discute despre planurile lor, legate de carieră sau despre propria familie. Acest aspect poate deveni o invitație pentru concurență.

Cariera Berbecilor se află în creștere în aceste zile. Fiecare acțiune, fiecare pas pe care îl fac nativii în domeniul profesional reprezintă o bătălie câștigată, cu efecte pe termen lung.

Marte și Mercur trimit raze unui bun prieten al nativilor, pentru a le stabili o blind date. O aventură după care tânjesc Berbecii de mai mult timp pare că se materializa în această perioadă, iar, dacă nu, cu siguranță până la sfârșitul lunii.

* Taur

Presiunea exercitată de Pluton asupra nativilor din Taur recomandă evitarea semnării unor acorduri, contracte sau angajarea în niște promisiuni. Dacă necesitatea o cere, semnarea documentelor importante se poate realiza după apariția Lunii Noi, adică nu mai devreme de 28 ianuarie.

Venus, în Pești din 12 ianuarie, menține constante efectele asupra nativilor aproximativ 10 zile. Se produce o răscolire a amintirilor amoroase ale nativilor din Taur, coroborată cu o stare de bine, de dragoste. Partenerii Taurilor vor fi asaltați de dorința nativilor în modul plăcut.

Cariera nativilor se află în impas în aceste zile. Multe dintre planurile nativilor se află în destrămare, dar acest fapt nu constituie un  motiv de îngrijorare.

* Gemeni

Saturn în Săgetător, semnul opus Gemenilor, a tranzitat această constelație prin 1988. Saturn este marele profesor kharmic, iar lecțiile sale nu pot fi ușor uitate. Gemenii au de plătit mai multe din datoriile kharmice acumulate. Cele legate de parteneriate, precum afaceri, dragoste sau prietenie, se vor plăti cu vârf și îndesat de Gemenii neatenți la ce le-a oferit viața bun, ușor.

Nativii care doresc să-și schimbe locul de muncă sau care sunt implicați în aceste zile într-o negociere se pot aștepta să obțină rezultatul dorit.

Pluton pune presiune pe Gemeni dat fiind unghiul dificil pe care îl creează față de constelația nativilor. Gemenii se pot confrunta cu probleme legate de autoritatea locală. Este vorba despre aplicarea abuzivă a unor legi, despre amenzi nejustificate sau, pur și simplu, acte de rebeliune din partea nativilor.

* Rac

Venus și Marte în semnul de apă al Peștilor aduc o diversificare binevenită pentru nativii din Rac. Dacă viața li s-a părut monotonă, rutinată, ceea ce este greu de crezut pentru Raci, Marte diversifică experiențele de viață sau le nuanțează. Concret, Racii vor avea parte de aventuri care să-i scoată din rutina bineplăcută lor, dar care a devenit nocivă.

În carieră, Marte îi ajută pe Raci să-și păstreze buna reputație pe care o au și pe care și-au câștigat-o cu multă muncă și seriozitate.

Venus transformă look-ul nativilor și nu numai la nivel exterior. Se petrec unele schimbări fine la nivelul energetic al nativilor, schimbări care îi fac mai doriți, mai plăcuți.

* Leu

Marte este susținut de Soare, oferind nativilor din Leu energia, motivația, hotărârea de a duce până la capăt ce au început. Pluton în conjuncție cu Soarele îi ajută pe nativi să transpună în realitate imaginea lor mentală despre ei înșiși. Asta poate fi o sabie cu două tăișuri, dar și o șansă pe care mulți și-o doresc să o vadă realizată.

Saturn și Uranus oferă posibilitatea Leilor de a se exprima pe înșiși, și nu în orice fel. Uranus chiar oferă ocazia Leilor de a-și manifesta dramul de geniu pe care fiecare om îl are ascuns undeva înăuntrul lui. Leii singuri trebuie să-și păstreze cumpătul, deoarece Universul le-a pregătit ceva deosebit. Luna îndrăgostiților vine cu surprize plăcute pentru ei.

* Fecioară

Banii pierduți fără motive evidente tind să domine această perioadă a nativilor din Fecioară. Uranus se află într-un unghi dificil față de Pluton, având efecte perturbatorii asupra finanțelor, câștigurilor, Fecioarelor. Acest aspect afectează și obținerea finanțării, a creditelor sau a micilor împrumuturi de care au nevoie nativii.

Venus și Neptun aduc un plus de echilibru nativilor din Fecioară. Relația lor devine mai stabilă, partenerul devine mai intuitiv în ceea ce privește nevoile Fecioarelor.

Marte și Venus în Pești pun sub presiune amorul nativilor. Este vorba de dorință, dragoste, inhibarea… inhibițiilor Fecioarelor pe plan sexual. Unii dintre nativi se pot duce în zona grey a experiențelor sexuale.

* Balanță

Tot ceea ce își propun acum Balanțele le reușește de minune! Eforturile în atingerea scopurilor par fără însemnătate, energia nativilor pare inepuizabilă. Uranus și Pluton se întâlnesc în Casa parteneriatelor Balanțelor. Legăturile pe care le stabilesc nativii acum devin eficiente încă din momentul acordării încrederii reciproce. Relațiile de afaceri îi împing pe nativi către riscuri necalculate, nebunești. Cei care nu cunosc profilul Balanțelor ar fi tentați să se sperie de aventurarea în domeniul financiar, mai ales dacă realizarea unei afaceri depinde de mai mult de trei entități.

Venus în Pești deschide calea aventurilor de o noapte pentru Balanțe. Unora le era dor de acest tip de escapade, chiar dacă se află într-o relație.

* Scorpion

Marte luminează Casa iubirii adevărate a nativilor din Scorpion. Rafinamentul în iubire trece pe locul al doilea, primul loc fiind ocupat de forța iubirii. Nativii pot întâlni pe cineva special în această perioadă, o persoană care să îi ”reseteze”. Lucrul acesta este cu două sensuri, de aceea trebuie vigilență. Vigilența în dragoste este, momentan, o necunoscută pentru nativii din Scorpion, dar experiența lor în acest domeniu îi va salva și de această dată.

Aspectele amoroase nu le prea lasă timp nativilor și de altceva acum. Venus în Pești aruncă paie peste focul aprins de Marte. Venus vine cu un plus de distracție, iar Neptun îi învață pe Scorpioni să iubească atât de profund încât nativii vor fi dispuși să se sacrifice pentru persoana iubită.

* Săgetător

Pluton și Soarele în Capricorn nu lasă loc interpretărilor pentru nativii din Săgetător. Lucrurile se vor derula cu viteză, deciziile trebuie să fie prompte și la obiect. Succesul vine inevitabil, dacă sunt respectate aceste condiții, dar și restricțiile locului unde se manifestă nativii în această perioadă. Da, este vorba de restricții, iar partenerii nativilor vor fi foarte atenți la respectarea acestora.

Uranus, planeta evenimentelor imprevizibile, face aproape imposibile previziunile financiare ale Săgetătorilor. Cu alte cuvinte, va fi greu de prezis pragul de jos al cheltuielilor. Acestea pot escalada neplăcut în aceste zile. Uranus și Saturn vin cu lecții de viață plăcute nativilor din Săgetător.

* Capricorn

Pluton, în Capricorn din 2008, va rămâne aici până în 2024. Pe parcursul anilor, viața nativilor s-a transformat și se va transforma încet-încet. Pluton va avea o influență mai puternică în 2017, datorată și unghiului pe care îl realizează cu Soarele. Pluton vine cu comori adânc îngropate, care trebuie scoase la lumină și rafinate. Întreg acest proces dezvoltă ființa umană și o adaptează noilor cerințe ale viitorului. Inadaptații dispar.

Uranus în Casa familiei Capricornilor aduce surprize, evenimente neașteptate în acest sector al vieții. Accentul cade pe partenerul nativilor, care, foarte posibil, va fi nemulțumit de ceva.

Marte se află în Casa comunicării nativilor și oferă suficientă energie Capricornilor pentru a ”scăpa cu vorba”.

* Vărsător

Uranus are tendința de a pune bețe în roate nativilor care și-au planificat călătorii, deplasări, în aceste zile. Interese de afaceri, plăcere, sarcini de serviciu, toate deplasările vin cu șicane, întârzieri. Poate este mai bine pentru Vărsători să stea pe acasă și să mai aștepte o săptămână până să plece unde au treabă.

Dragostea îi lovește și îi năucește pe nativii din Vărsător. Energiile sunt foarte puternice, iar Vărsătorii sunt prea puțin pregătiți să le facă față. Ce este mai negativ vizavi de acest aspect se referă la faptul că nativii vor mânca tot ceea ce zboară. Iar în amor se recomandă unele standarde, chiar dacă simt că le iau chiloții foc.

* Pești

Evoluția tandemului Marte-Neptun este în descreștere față de începutul lui ianuarie, dar, totuși, produce suficiente efecte pentru Pești. Imaginația nativilor se află la cote ridicate, Marte îi ajută să respecte normele și regulile. Se recomandă evitarea alcoolului, a substanțelor care afectează mintea. Neptun atrage atenția asupra faptului că Peștii trebuie să poarte centura, chiar dacă stau pe bancheta din spate. Valabil pentru aspectele din viață.

În carieră, Peștii sunt pe val! Saturn tranzitează Casa faimei și a onorurilor Peștilor până pe 20 decembrie 2017. Saturn solicită foarte puține, dar, dacă sunt respectate întocmai, premiază generos.

Dragostea este sinusoidală în această perioadă. Unii din nativi ar putea să se întâlnească cu doi-trei parteneri o dată, neputând să se hotărască asupra unuia.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *